گروه اجتماعی: رئیس اداره زکات استان زنجان گفت: طی 11 ماهه سالجاری 56 میلیارد و 43 میلیون ریال درآمد زکات استان زنجان بوده است.
وی با بیان اینکه شهرستان خدابنده بالاترین رقم را در پرداخت زکات به خود اختصاص داده است، گفت: این شهرستان بالغ بر 9 میلیارد ریال مشارکت در پرداخت زکات داشته و همچنین در مجموع 612 روستای استان نیز در پرداخت زکات محصولات کشاورزی مشارکت داشتند.
حجتالاسلام جباری با اشاره به تحقق 102 درصدی برنامه جمعآوری زکات که از سوی مرکز برای استان منظور شده بود، تصریح کرد: بر اساس کشاورزی غالب استان، زکات واجب به سه محصول گندم، جو و کشمش تعلق میگیرد که درآمد حاصل از آن صرف امور عامالمنفعه بهویژه در مناطق محروم میشود.
رئیس اداره زکات استان زنجان با بیان اینکه امسال 172 پروژه عامالمنفعه از محل درآمد زکات در سطح استان احداث و مرمت شده است، خاطرنشان کرد: احداث و مرمت مسکن برای نیازمندان، تامین هزینه جهیزیه، کمک هزینه درمان، تحصیل، معیشت از جمله موارد هزینه کرد زکات است.
حجتالاسلام جباری با اشاره به همکاری 52 مبلغ زکات در سطح استان، تاکید کرد: در برخی از شهرستانها از جمله طارم که در زمینه فعالیتهای کشاورزی به غیر از کشت گندم و جو فعالیت دارند، استقبال از پرداخت زکات مستحبی محصولات کشاورزی، با توجه به تبلیغات صورت گرفته حائز اهمیت بوده است.