کد خبر: 3480242
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۸
محمدی:

طرح حافظان قرآن در 30 شعبه نیمه متمرکز خدابنده در حال برگزاری است

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده گفت: امروز و همزمان با سراسر کشور، طرح حافظان قرآنی در شهرستان خدابنده در حال برگزاری است که برای ایجاد رفاه حال شرکت‌کنندگان 30 شعبه نیمه متمرکز مشغول اخذ آزمون هستند.

حجت‌الاسلام حسن‌رضا محمدی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: امروز ، 13 اسفندماه‌ همزمان با سراسر کشور طرح سراسری حافظان قرآن، در شهرستان خدابنده نیز برگزار می‌شود.

وی افزود: تعداد ثبت‌نام کنندگان نهایی شرکت در این طرح به هزار و 400 نفر رسید که این طرح علاوه بر برگزاری در دو شعبه متمرکز در جوار حرم قیدار نبی و همچنین شهر زرین‌رود، در تعدادی از کلاس‌هایی که دوره‌های قرآنی اوقاف و امور خیریه برگزار می‌شد، در حال برگزاری است.

حجت‌الاسلام محمدی تصریح کرد: 1308 نفر سهمیه این طرح سراسری در شهرستان خدابنده بود که از ابتدا تا 12 اسفندماه آزمون شفاهی توسط مربیان برگزار شد که با توجه به ایجاد زمینه حضور سایر علاقه‌مندان به شرکت در این طرح امروز این تعداد به هزار و 400 نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه تحقق مطالبه مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم از جمله برنامه‌های اصلی و محوری اوقاف و امور خیریه است، تاکید کرد: در این راستا برنامه‌ریزی‌های دقیق در شهرستان خدابنده انجام شده و بر همین اساس سهمیه استان‌ها و به تبع آن شهرستان‌ها تعیین شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده با بیان اینکه به منظور اجرای طرح حافظان قرآن کریم جلسات کارشناسی با اساتید قرآنی برگزار شده است، گفت: خوشبختانه مربیان به کار گرفته شده در این طرح از اساتید مجرب هستند و در طول چهار سال گذشته اوقاف و امور خیریه شهرستان خدابنده نیز اقدامات خوبی در زمینه تربیت حافظان قرآن کریم انجام داده است.

یادآور می‌شود طرح سراسری حافظان قرآن کریم در رشته‌های حفظ از یک جزء تا 30 جزء همزمان با سراسر کشور، در شهرها و روستاهای استان زنجان در حال برگزاری است.

captcha