کد خبر: 3480250
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۷

ساخت فیلم مستند «چهل منبر» در لاهیجان به پایان رسید

گروه هنر: فیلم مستند کوتاه «چهل منبر» با اتمام مراحل تدوین و صداگذاری به عنوان تازه‌ترین تولید انجمن سینمای جوان لاهیجان آماده نمایش شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، فیلم مستند کوتاه «چهل منبر» ساخته «نواب محمودی»، از فیلم‌سازان و مدرسین جوان و فعال انجمن سینمای جوان لاهیجان با اتمام مراحل تدوین و صداگذاری به عنوان تازه‌ترین تولید این انجمن آماده نمایش شد.

فیلم «چهل منبر» با فرمت تمام اچ.دی در مدت زمان ١٠ دقیقه و ٤٥ ثانیه ساخته شده است و موضوع آن درباره مراسم آئینی – مذهبی چهل منبر است که در شب تاسوعای حسینی در لاهیجان برپا می‌شود.

به گزارش ایکنا، عوامل ساخت این فیلم عبارتند از نویسنده فیلمنامه و کارگردان: ‌نواب محمودی؛ تحقیق: فاطمه نقدی؛ تصویربرداران: نواب محمودی و مهدی شایان؛ دستیار تصویربردار: شهریار بنی‌اسدی و سامان حسنی؛‌ صدابردار: رضا پیرکلیمانی و ‌دستیار کارگردان: محمد وهابی.

گفتنی است، نواب محمودی از سال ٧٩ وارد انجمن سینمای جوان لاهیجان شد و در کارنامه فیلمسازی خود ساخت بیش از ٢٠ فیلم کوتاه و تصویربرداری و تدوین بیش از ٤٠ فیلم کوتاه و بلند را بر عهده دارد.
از ساخته‌های این فیلمساز جوان می‌توان به فیلم‌های کوتاه «الو؟»، طناب، برنامه اوقات فراغت، آغوزبازی، گیم‌اور، آقای پاک، ‌خط تولید، سرمشق، کبوتر پشت پنجره، عین، صبح روز بعد، تی‌نت، چای‌ساز، گزارش یک سوگ، دیر وقت، ننه صولت، مرخصی آقای رزمنده، سبز سرخ سیاه و... اشاره کرد.
captcha