کد خبر: 3480306
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۸

تمدید مهلت ثبت نام طرح ملی تلاوت در چهارمحال و بختیاری

گروه فعالیت‌های قرآنی: مهلت ثبت نام در طرح ملی تلاوت قرآن کریم ویژه پسران ۸ تا ۱۴ ساله تا 17 اسفندماه تمدید گردید.

جواد کارگران، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری از تمدید مهلت ثبت نام در طرح ملی تلاوت قرآن کریم ویژه پسران ۸ تا ۱۴ سال در استان خبر داد.
کارگران افزود: با توجه به کثرت مراجعات و هماهنگیهای به عمل آمده با دبیرخانه ستاد طرح ملی تلاوت ، مهلت ثبت نام در طرح تا دوشنبه ١٧ اسفدماه ٩٤ تمدید گردید
وی اظهار کرد: طرح ملی تلاوت قرآن کریم با هدف کشف و پرورش استعدادهای قرآنی و آموزش تخصصی قرائت ویژه نوجوانان اجرا می‌شود.
مدیر کل ارشاد اسلامی استان افزود: کشف، شناسایی و پرورش نوجوانان مستعد قرآنی، تربیت چهره‌های تأثیرگذار قرآنی در عرصه قرائت کشوری و بین‌المللی، رشد و ارتقاء ابعاد اخلاقی و علمی قاریان نوجوان، بهره‌گیری از روش‌های نوین و سنتی آموزش قرآن کریم، آموزش رشته‌های صوت، لحن، تجوید، حفظ و آموزش اجرای تلاوت‌های اثرگذار و معناگرا از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
دبیر شورای توسعه و ترویج فعالیت‌های قرآنی  استان چهارمحال و بختیاری بیان کرد: طرح ملی تلاوت در ٢ مرحله مقدماتی و پیشرفته برگزار که زمان اجرای هر دوره ١٦ ماه است.
کارگران خاطرنشان کرد: داوطلب پس از ثبت نام از بین ٤ تلاوت کوتاه از استاد عبدالباسط، مصطفی اسماعیل، منشاوی و شحات انور براساس علاقه یکی از تلاوت‌ها را انتخاب و پس از شرکت در آزمون، کیفیت اجرای تلاوت مورد ارزیابی و در ٣ دوره ابرار و ملکوت  و ملی ثبت نهایی می‌شود.
وی از نوجوانان علامند شرکت در طرح خواست پس از ثبت نام در سایت www.melitelavat.ir    سریعا جهت دریافت نوبت آزمون شفاهی و ضبط تلاوت به موسسه فرهنگی قرآن و عترت نسیم وحی واقع در خیابان مولوی شهرکرد، حد فاصل شهرداری و مخابرات مراجعه  کنند و یا با شماره 32240529 تماس حاصل نمایند.

captcha