کد خبر: 3481967
تاریخ انتشار : ۱۸ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۶
سردار حق‌بین:

شهدای مدافع حرم اهمیت مقابله با دشمن را درک کردند

گروه اجتماعی: فرمانده لشکر عملیاتی قدس گیلان با اشاره به شهدای مدافع حرم، گفت: این شهدا اهمیت حضور خود را در مقابله با دشمن درک کردند و وارد عملیات شدند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، سردار حق‌بین، فرمانده لشکر عملیاتی قدس گیلان امروز، 18 اسفند در نشست «بررسی تحولات منطقه و آینده سوریه» که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان برگزار شد، با اشاره به اینکه امام راحل می‌دانست اگر انقلاب بخواهد باقی بماند، مردم پایه‌های اصلی آن هستند، گفت: ایشان با تکیه بر مردم کارها را پیش برد و انقلاب را به پیروزی رساند.
وی افزود: دشمن بعد از شکست در انقلاب اسلامی از شگردهایی که در زمان انقلاب استفاده کرده بود با همان شگرد وارد جنگ سخت شد و فکر می‌کرد با همان شگرد در جنگ سخت می‌تواند ما را از بین ببرد، افکار را نابود کند و به اهداف شوم خود برسد.
فرمانده لشکر عملیاتی قدس گیلان با بیان اینکه وقتی دشمن نتوانست در جنگ سخت موفق شود، شیوه‌های دیگری را پیش گرفت، تصریح کرد: دشمن انقلاب‌های رنگین را برپا کرد و جنگ نرم را پیش گرفت.
سردار حق‌بین با اشاره به تحولات سوریه، عنوان کرد: به مردم سوریه ظلم کردند و  هر کس در سوریه بود را از زیر تیغ گذراندند. مردم سوریه افراد روشنفکری هستتند لذا دشمن منتظر یک اشتباه از آنها بود.
وی امنیت امروز ایران را مثال‌زدنی دانست و اظهار کرد: باید با همکاری و برطرف کردن اختلافات داخلی در جهت حفظ و امنیت کشور خود تلاش کنیم و در مسیر ولایت گام برداریم، باید هوشیار باشیم و دچار اشتباه نشویم؛ چراکه امروزه اگر اشتباهی صورت گیرد جبران‌ناپذیر خواهد بود.
فرمانده لشکر عملیاتی قدس گیلان با اشاره به اینکه اتفاقات خوبی در سوریه در حال رقم خوردن است، تصریح کرد: هدف دشمن در  سوریه و عراق، زدن ایران است. جمع عظیمی از مردم ما فهمیدند که باید برای حفظ و امنیت کشور خود در سوریه خدمت کنیم و گرنه قطع به یقین دشمن به سمت ما خواهند آمد.
حق‌بین ادامه داد: دشمن در حال طراحی برنامه‌های دیگر است و می‌خواهد فتنه ۸۸ دیگری را طراحی و اجرا کند لذا ما باید هوشیار و آگاه باشیم؛ چرا که جای اشتباه کردن و جبران نداریم. نباید کوچکترین اشتباهی از طرف ما رخ دهد؛ در این صورت از غافله عقب خواهیم ماند.
وی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای، گفت: مسیر ما با دشمن یکی نیست. ما دو مسیر داریم  و کار خود را می‌کنیم و به آنها می‌گوییم با ما تعامل کنند، اما دشمن تقابل را بجای تعامل در پیش گرفته است.
فرمانده لشکر عملیاتی قدس گیلان تصریح کرد: کسی که کشور را مدیریت کرده و تا به اینجا رسانده رهبری امام راحل و رهبر انقلاب بوده است لذا باید پشتیبان رهبر باشیم و در کنار هم با وحدت و انسجام جلوی ناامنی‌ها و نفوذ دشمن را بگیریم.
حق‌بین با اشاره به شهدای مدافع حرم، گفت: این شهدا اهمیت حضور خود را در مقابله با دشمن درک کردند و وارد عملیات شدند.
وی با اشاره به اینکه شهید «کوچک‌زاده» هفتمین شهید مدافع حرم استان گیلان است، یادآور شد: این جوانان می‌دانستند که در سوریه چه اتفاقاتی رخ داده است، به تکلیف خود عمل کردند و به درجه رفیع شهادت نائل آمدند.

captcha