کد خبر: 3482465
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۶

سال 95 با نام نهضت فهم قرآن نامگذاری شده است

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سال 95 سال نهضت فهم قرآن نامگذاری شده است که باید برای نهادینه‌سازی این راهبرد تلاش شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی،حجت‌الاسلام محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز پنجشنبه، 20 اسفند در مراسم تقدیر از فعالان قرآنی خراسان شمالی در تالار گلشن بجنورد اظهار کرد: باید تعلیم قرآن با حفظ و فهم آداب قران در جامعه ترویج یابد.
وی ادامه داد: در این راستا : سال 95 سال نهضت فهم قرآن نامگذاری شده است که باید  برای نهادینه‌سازی این راهبرد تلاش شود.
حشمتی گفت: عرفا واهل جنه حاملین قرآن و چهره‌های قرآنی نام‌آوران در بهشت هستند، .بعد از مقام شهدا و انبیا بالاترین مقام، مربوط به حاملین قران است که مقام بلندمرتبه‌ای دارند.
معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: تعظیم از قاریان قرآن و حافظان واساتید یک وظیفه شرعی و قانونی است که آحاد جامعه باید نسبت به این امر مبادرت داشته باشند.
وی با ذکر اینکه محفل قرانی بابرکت و بابهره است، افزود: خانه‌ها را باید با تلاوت قران نورانی کنیم و با دور کردن کینه، حسادت و گناه و با سرود یامقلب القلوب والابصار دلهایمان را پاک کنیم.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان اظهار کرد: سال 95 را به‌عنوان نهضت فهم قرآن اعلام کردیم واز جلسات تفسیرقرآن و هنرمندانی که در راه ترویج مفاهیم قرآن تلاش می‌کنند حمایت ویژه می‌کنیم.

captcha