حجتالاسلام علیرضا ملکمحمدی، مسئول دفتر نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه شهرکرد در گفتوگو با
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، گفت: جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) از سوی حوزه علمیه و ستاد برگزاری مراسم جشن میلاد فاطمی بخش بازفت و با حضور نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه شهرکرد به مدت سه روز در این بخش برگزار خواهد شد.
حجت الاسلام علیرضا ملکمحمدی گفت: این مراسم از روز سهشنبه 10 فروردین ماه به مدت سه روز و با سخنرانی خطیب توانا حجتالاسلام و المسلمین صابری اراکی از ساعت 11 صبح در حوزه علمیه بازفت برگزار خواهد شد.
مسئول دفتر نماینده ولیفقیه در استان افزود: پس از پایان مراسم، نماز جماعت ظهر و عصر به امامت نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد اقامه خواهد شد و سپس همگان از سفره پربرکت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بهرهمند خواهند شد.
وی خاطرنشان کرد: دیدار با خانوادههای معزز شهدا، بازدید از مساجد این بخش، بررسی فعالیتهای فرهنگی، مشکلات عمرانی مساجد و اتخاذ تدابیر برای رفع مشکلات فرهنگی این منطقه از مهمترین محورهای سفر نماینده ولیفقیه در استان به بازفت است.