کد خبر: 3485132
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰

احیای امر به معروف و نهی از منکر در دستور کار ائمه جماعات قرار گیرد

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر احیای امر به معروف و نهی از منکر و فراهم کرن بستر همگانی شدن تذکر لسانی، گفت: این مقوله باید در دستور کار ائمه جماعات قرار گیرد.

حجت‌الاسلام حمید برازش، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: امروز رسالت فرهنگی مهم‌ترین رسالت و بزرگ‌ترین وظیفه دینی علماست.
وی ادامه اداد: چراکه بدخواهان و دشمنان با تمام قوا به جنگ دین و فرهنگ آمده‌اند و از همه ابزار و امکانات استفاده می‌کنند به‌خصوص با پیشرفت تکنولوژی و فناوری‌های نوین در راستای انحراف مردم از هویت دینی که در جای خود توطئه‌ای بسیار خطرناک است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: مساجد ظرفیت مردمی بسیار خوبی است که با برنامه‌ریزی و هماهنگی می‌توان از این قابلیت به بهترین نحواستفاده کرد.
حجت‌الاسلام برازش بیان کرد: چنانچه ائمه جماعات با شیوه‌های نوین علمی بتوانند جوانان و نوجوانان را جذب کنند، سرمایه‌گذاری مهمی برای آینده نظام انجام داده‌اند.
وی افزود: تربیت نوجوان و جوان بر پایه دین و فرهنگ اسلامی سرمایه مادی و معنوی مهمی برای آینده است و با تربیت صحیح این اقشار می‌توان آینده مملکت را تعیین کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با تأکید بر احیای امر به معروف و نهی از منکر و فراهم کرن بستر همگانی شدن تذکر لسانی، یادآور شد: این مقوله باید در دستور کار ائمه جماعات قرار گیرد، ضمن اینکه متأسفانه بسیاری از مشکلات فرهنگی معلول کم توجهی یا بی‌توجهی به فریضه امر به معروف و نهی از منکر است.
captcha