کد خبر: 3485232
تاریخ انتشار : ۱۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۳

قرائت قرآن؛ پایه‌ای قوی برای کتابخوان‌کردن کودک است

گروه اجتماعی: نویسنده کتاب «هیچ کس باور نخواهد کرد»، گفت: معجزه دین ما واژه‌ها و کلمات است و می‌توان گفت قرائت قرآن و دقت در ترجمه این کتاب مقدس پایه‌ای قوی برای اهل مطالعه کردن فرزند در آینده است.

فاطمه حسینیفر، نویسنده و شاعر کودک از خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: در قبال کتاب خوان شدن کودکان خانواده‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند برخی از خانواده‌ها اصلا برایشان کتاب خواندن یا نخواندن کودک اهمیتی ندارد و عده‌ای نیز متمایل به اهل مطالعه شدن کودک نشان می‌دهند.

وی اظهار کرد: اما متأسفانه برخی از خانواده‌ها با کتاب خواندن کودک به ویژه در ایام تحصیلی به بهانه اینکه ممکن است به درس او آسیب بزند، مخالفت می‌کند در حالی که اگر کودک مشتاق مطالعه و کتاب شود بی‌شک در دروس مدرسه نیز موفق‌تر خواهد بود.

نویسنده کتاب «هیچ کس باور نخواهد کرد»، بیان کرد: برخی می گویند ما دوست داریم فرزندانمان کتاب بخوانند اما امکانات مادی برای تهیه کتاب و.. نداریم که در این زمینه هم راهکارهای مختلفی وجود دارد و در حقیقت حتی نداشتن امکانات مادی نیز مانعی بر سر راه مطالعه نیست.

حسینی‌فر ادامه داد: به عنوان مثال کانون پرورش فکر کودکان و نوجوانان به صورت تخصصی در زمینه کتاب کودک کار می‌کند و با عضویت در آن می‌توان گام بسیار مؤثری در زمینه کتاب‌خوان کردن کودک برداشت و یا حتی بسیاری از کتابخانه‌های عمومی بخش ویژه کودک دارند.

وی افزود: شاید در خراسان جنوبی در تولید کتاب ویژه کودک موفق نبوده‌ایم اما در کشور هم کتاب‌های کودک خوبی و پر محتوایی نوشته و هم ترجمه شده است که خانواده‌ها می‌توانند آن را تهیه کرده و برای کودکشان بخوانند.

نویسنده کتاب «هیچ کس باور نخواهد کرد»، گفت: معجزه دین ما واژه‌ها و کلمات است و می‌توان گفت قرائت قرآن و دقت در ترجمه این کتاب مقدس پایه‌ای قوی برای اهل مطالعه کردن فرزند در آینده است.

حسینی‌فر یادآور شد: کتاب‌های هوشنگ مرادی کرمانی، زهره پری رخ و اشعار ناصر کشاور و در کتب ترجمه‌ای کتاب‌هایشل سیلورستاین وکلر ژوبرت بانوی مسیحی که مسلمان شد، کتاب‌های مناسبی برای کودکان هستند.

captcha