کد خبر: 3485509
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۱

سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی منصوب شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: طی حکمی سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی منصوب شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی طی حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین احمد محمدی را به‌عنوان سرپرست معاونت قرآن و عترت این اداره‌کل منصوب کرد.
در متن این حکم آمده است؛ «نظر به تعهد، تدین و تجربیات شایسته جنابعالی در امور قرآن و عترت، به‌موجب این ابلاغ به‌عنوان سرپرست معاونت قرآن و عترت  اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی منصوب می‌شوید تا در چارچوب ضوابط پست سازمانی وظایف محوله را زیر نظر اینجانب به انجام رسانید.
امید است با عنایت به سیاست‌های معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ  وارشاد اسلامی، اولویت برنامه‌های خود را اهتمام به توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی، تقویت زیرساخت‌های قرآنی استان و حمایت از فعالان و پیشکسوتان قرآنی در جهت خدمت به ساحت مقدس قرآن کریم قرارداده و اقدام نمایید.
دوام توفیقات شما را در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) و تحت منویات مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله العالی و در چارچوب سیاست‌های فرهنگی دولت تدبیر و امید در خدمت به ساحت قرآن کریم و اهل بیت(ع) از درگاه الهی مسألت می‌نماید.
captcha