کد خبر: 3486117
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱

صدور مجوز 8 خانه قرآن جديد در چهارمحال و بختیاری

گروه فعاليت‌هاي قرآني: کارشناس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری با اعلام خبر صدور مجوز برای 4 خانه قرآن شهری و 4 خانه قرآن روستایی جديد در اين استان، از صدور مجوز جدید برای موسسات قرآنی از نیمه اردیبهشت ماه جاري خبر داد.

ابوذر كارگر، کارشناس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با خبرگزاري بين المللي قرآن(ايكنا) از چهارمحال و بختياري، از صدور مجوز برای 4 خانه قرآن شهری و 4 خانه قرآن روستایی در سال جدید در اين استان خبر داد.
کارگر با اعلام این خبر گفت: در سال جدید سه خانه قرآن شهری ترنم وحی، یاسین و صافات در شهرکرد و خانه قرآن شهری شهید بهشتی بروجن از طرف اداره امور قرآنی اداره کل تبلیغات اسلامی استان مجوز فعالیت گرفته اند.
کارشناس اداره امور قرآنی چهارمحال و بختیاری با اشاره به صدور مجوز برای 4 خانه قرآن روستایی افزود: در شهرستان شهرکرد خانه قرآن حضرت ولی عصر (عج) در روستای بهرام آباد و خانه قرآن اهل بیت (ع) در روستای هرچگان و درشهرستان بروجن نیز خانه قرآن فاطمه الزهرا (س) روستای نصیر آباد و فاطمه الزهرا (س) روستای کلبی بک از طرف اداره امور قرآنی استان مجوز فعالیت گرفته اند.
کارشناس اداره امور قرآنی استان خاطرنشان کرد: مدارک این خانه های قرآن شهری و روستایی سال گذشته به سازمان دارالقرآن الکریم ارسال شده بود و در ابتدای سال جدید مجوز فعالیت این مراکز قرانی صادر شد.
کارگر با اشاره به این که مجوز فعالیت خانه‌های قرآن تا 4 سال اعتبار دارد گفت: در صورت تایید فعالیت خانه های قرآن و رضایت فراگیران از نحوه آموزش و مدیریت مسئولان آن ها این مجوز برای ادامه فعالیت در سنوات بعدی نیز قابل تمدید است.
نامبرده با اشاره به مهمترین وظایف خانه های قرآن ابراز داشت: آموزش قرائت قرآن کریم شامل سطوح روخوانی، روان خوانی و فصیح خوانی، آموزش حفظ قرآن کریم و ترجمه مفاهیم تا سطح 2و همچنین برگزاری دوره های تربیت معلم روخوانی قرآن و تربیت مربی پیش دبستانی قرآنی از اختیارات خانه های قرآن است.
کارشناس اداره امور قرآنی استان در مورد صدور مجوز برای موسسات قرآنی نیز گفت: با رایزنی های انجام شده بعد از یک سال وقفه صدور مجوز جدید برای موسسات قرآنی از نیمه اردیبهشت ماه از سر گرفته می شود.

captcha