کد خبر: 3487257
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۹

واگذاری پروژه‌های عمرانی فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد به بخش خصوصی/ پیش‌بینی 10 هزار نفر در مراسم اعتکاف امسال

گروه اجتماعی: استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه پروژه‌های عمرانی نیمه تمام فرهنگی استان به بخش خصوصی واگذار می‌شوند، گفت: چراکه اگر فرهنگ نباشد کیفیت کار سیاسی و اقتصادی مطلوب نخواهد بود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، سیدموسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد امروز، 22 فروردین‌ماه در دیدار مسئولان دستگاه‌های فرهنگی استان، اظهار کرد: سال گذشته سال سختی برای دستگاه‌های فرهنگی استان بود اما این دستگاه‌ها با وجود کمبود منابع مالی برنامه‌های خوبی در حوزه فرهنگی برگزار کردند.
وی با بیان اینکه سرمایه‌های اجتماعی می‌توانند زمینه‌ساز تحقق شعار اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل باشند، افزود: دستگاه‌های استان خود باید بتوانند منابع خود را خلق کنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد دو مقوله امنیت و فرهنگ را زمینه‌ساز پیشرفت و توسعه کشورها دانست و عنوان کرد: جامعه‌ای که در آن امنیت وجود نداشته باشد نمی‌تواند اقتصاد خوب و فضای سیاسی مطلوبی داشته باشد.
بنا بر این گزارش، همچنین، رحمان فاضلی، مدیرکل حج و زیارت کهگیلویه و بویراحمد نیز از افزایش 50 درصدی سفر مردم استان به عتبات عالیات در نوروز 95 خبر داد و اضافه کرد: نوروز امسال ‌هزار و 200 نفر از مردم استان به عتبات عالیات سفر داشتند.
وی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی استان باید بهتر، کاراتر و عملیاتی‌تر شود، ابراز کرد: تشکیل اتاق فکر در کنار شورای فرهنکی عمومی جهت آسیب‌شناسی مسائل فرهنگ لازم و ضروری است.            
بنا بر این گزارش، همچنین، حجت‌الاسلام حمید برازش، مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز یادآور شد: تشکیل اتاق فکر فرهنگی برای برون‌رفت از بن‌بست فرهنگی ضروری است.
وی از برگزاری مراسم اعتکاف در 100 باب مسجد استان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود بیش از 10 هزار نفر در ‌ایام‌البیض شرکت کنند که لازم است دستگاه‌های فرهنگی استان جهت برگزاری بهتر مراسم اعتکاف برنامه‌ریزی کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر ضرورت کارگروه قرآن و نهج‌البلاغه، افزود: تربیت 100 نفر حافظ 10 جزء قرآن برنامه مهم قرآنی استان طی سال‌جاری است.
captcha