کد خبر: 3488105
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۳
احمدی‌پور خبر داد:

تشکیل کمیته آسیب‌شناسی اربعین حسینی در استانداری گیلان

گروه اجتماعی:‌ معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان قول مساعد داد تا درخصوص پرواز هوایی عتبات عالیات از شهر رشت پیگیری‌های لازم را انجام دهند و عنوان کرد: در اولین فرصت کمیته آسیب‌شناسی اربعین حسینی(ع) در استانداری تشکیل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حسن فعال، مدیر حج و زیارت استان گیلان امروز، 24 فروردین در دیدار با معاون سیاسی و امنیتی استاندار گیلان، گزارشي از عملکرد و اقدامات صورت پذیرفته درخصوص خانواده‌های شهدای منا ارائه و اظهار کرد: موضوع دریافت کد ایثارگری برای خانواده های جان باختگان فاجعه منا در دست پیگیری قرار دارد.

وی همچنین به اعزام كاروان‌هاي عتبات عاليات در ايام نوروز امسال اشاره کرد و از افزایش ٢٠ درصدي اين اعزام‌ها خبر داد و افزود: در زمينه راه‌اندازي پرواز هوايي به عتبات عالیات از فرودگاه سردار جنگل رشت موانع و مشکلاتی وجود دارد که نیازمند بررسی است.

فعال در پایان ضمن درخواست تشكيل كميته آسيب‌شناسي اربعين حسینی(ع)، تقاضاي حمايت معاونت سیاسی و امنیتی استانداری گیلان در راستاي مقابله با عناصر غير مجاز و فعالين غير قانوني در عرصه زيارتي شد.

محمد احمدی‌پور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گیلان نیز در این دیدار، قول مساعد داد تا درخصوص برقراری پرواز هوایی عتبات عالیات از شهر رشت پیگیری‌های لازم را انجام دهند و عنوان کرد: در اولین فرصت کمیته آسیب‌شناسی اربعین حسینی(ع) در استانداری تشکیل خواهد شد تا آسیب‌های پیش‌بینی شده مورد بررسی قرار بگیرد.
captcha