به گزارش کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ، هنر همواره در ملل مختلف جذاب و پرطرفدار بوده است، گاهی هنر بیانگر حقیقت وجود میشود و گاهی هم از اهداف حقانی دور میشود. هنر که شامل؛ موسیقی، بازیگری، نویسندگی، طراحی و... میشود، بارها شاهد بوده که هنرمندان ایرانی چگونه به هنرشان بُعد آسمانی دادهاند، کمتر کسی است که معنویت نقاشی ظهر عاشورا اثر استاد فرشچیان را درک نکند.

فیلمهای ساخته مرحوم فرجالله سلحشور، اگر بارها و بارها پخش شود، چیزی از جذابیت آنها کم نشده و تا مدتها در ذهنها و قلبها باقی خواهندماند، چراکه برگرفته از کتاب خالق هنر، خداوند مهربان است.
انقلاب اسلامی که توسط رهبری بزرگ همچون امام خمینی(ره) رهبری میشد، از همان ابتدا راه قرآن و آموزههای اسلامی را پیش گرفته بود، از اینرو هنر بعد از انقلاب اسلامی، مفهومی جدید دریافت کرد، مفهومی که باعث شد تا از اهداف بیارزش دوری کند و به سمت نشان دادن والایی هنر و کرامت خالق هنر حرکت کند، ارزشی که انقلاب اسلامی به برکت قرآن به هنر داد، امروز باعث شده تا هنر بُعد آسمانی پیدا کند و هنرمندان ایرانی، نهتنها در جشنوارههای بینالمللی بلکه نزد خداوند نیز ستوده شوند.
در هفته هنر انقلاب، غلامعلی حدادعادل ،مدیر عامل بنیاد دایرةالمعارف اسلامی، در گفتوگو با کانون خبرنگاران
ایکنا،
نبأ، در رابطه با تأثیرات متقابل هنر و انقلاب اسلامی، بیان کرد: انقلاب اسلامی به هنر بُعد متعالی داده است، یعنی هنر را در خدمت هدفهای والای انسانی قرار داده است و از اهداف پیشپا افتاده و پست دور کرده است و این بزرگترین تحولی است که در عرصه هنر بهوجود آمده است.
وی هنر را محرک دلها دانست و افزود: هنر، شیپور انقلاب بوده است، همانطور که شیپور، سربازان را به حرکت درمیآورد، هنر هم دلها را به تکاپو درمیآورد.
در پایان، حدادعادل تصریح کرد: قرآن علاوه بر آنکه پیامی از آسمان است، خود یک اثر هنری است، هر کس که با قرآن سروکار داشته باشد با یک اثر هنری فاخر و والا سروکار دارد و این قرآن است که، دست هنرمند را گرفته و به آسمان و صاحات متعالی میبرد و هنر او را آسمانی میکند.
امیر صالحی