کد خبر: 3490020
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۹
نجنو:

حضور جوانان با وجود توطئه‌های دشمنان در مراسم مذهبی پرشور است

گروه اجتماعی: امام جمعه قلعه‌گنج گفت: با وجود توطئه‌های دشمنان در تهاجم فرهنگی که اغلب علیه جوانان و نوجوانان ایرانی به‌کار گرفته شده حضور جوانان در مراسم مذهبی همواره پرشور است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام احمد نجنو، امام جمعه قلعه‌گنج دیروز دوشنبه، 30 فروردین در جلسه شورای اداری این شهرستان گفت: طبق آمار پیش‌بینی می‌شود که تعداد معتکفان مرکز شهرستان حدود 600 نفر باشد و بیشتر این شرکت کنندگان در ایام اعتکاف جوانان هستند که خود نشان‌دهنده شکست دشمن در جبهه فرهنگی است.
وی افزود: این زمان فرصت مغتنمی است برای اینکه انسان رشته ارتباط خود را با خدا تحکیم بخشیده و تقویت کند.
امام جمعه قلعه‌گنج ادامه داد: با وجود توطئه‌های دشمنان در تهاجم فرهنگی که اغلب علیه جوانان و نوجوانان ایرانی به‌کار گرفته شده حضور جوانان در مراسم مذهبی همواره پرشور است.
وی تصریح کرد: جوانان باید از فرصت اعتکاف به بهترین وجه ممکن استفاده کنند زیرا اعتکاف موجب خودسازی می‌شود به ویژه در چنین شرایطی که دشمن روی اعتقادات جوانان برنامه‌ریزی کرده است تا نسل جوان ما را در اعتقادشان ضعیف کنند.
نجنو بیان کرد: شرکت در مراسم اعتکاف در واقع یک نوع نزدیکی و خودسازی بندگان با خداوند متعال است و با شرکت در اعتکاف در واقع انسان از یک نوع شارژ معنوی برخوردار می‌شود و می‌تواند خود را تا اعتکاف سال آینده آماده کند.
وی خاطرنشان کرد: مراسم اعتکاف امسال در مسجد جامع قلعه‌گنج و تعدادی مسجد در روستاهای این شهرستان برگزار می‌شود.
captcha