کد خبر: 3490250
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰

برگزاری اردوی آموزشی مدیران مؤسسات قرآنی خراسان شمالی

گروه فعالیت‌های قرآنی: سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی از برگزاری اردوی آموزشی و زیارتی مدیران مؤسسات قرآنی استان همزمان با هفته معلم و عید مبعث در مشهد مقدس خبرداد.

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد محمدی، سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، اظهار کرد: بیش از ٥٠ نفر از مدیران موسسات قرآن و عترت در اردوی آموزشی حضور می‌یابند.  
وی گفت: تکریم از مقام اساتید و مدیران مؤسسات قرآنی، برگزاری کلاس‌های آموزشی، بازدید از مؤسسات قرآنی مشهد و برگزاری جلسات نشست و هم‌اندیشی با مسئولین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از اهداف برپایی این اردو آموزشی و زیارتی است.
محمدی با بیان اینکه بیش از ٦٠ مؤسسه فرهنگی قرآن و عترت در خراسان شمالی فعالیت می‌کنند، اظهارکرد: از این تعداد ٢٨ مؤسسه با مجوز اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در حال فعالیت هستند.
سرپرست معاونت قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ وارشاد اسلامی استان با بیان اینکه این اردو دو روزه است، گفت: این اردو یکی از برنامه‌‎های دبیرخانه شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان است که با همکاری و مشارکت اتحادیه مؤسسات قرآنی و با حضور تمامی مدیران مؤسسات قرآن و عترت برگزار خواهد شد.
captcha