کد خبر: 3490706
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴
محمدنیاکان تاکید کرد:

کانون‌های مساجد مأمنی امن در برابر تهاجم فرهنگی دشمن

گروه اجتماعی: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام گفت: کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سد محکمی در برابر تهاجم فرهنگی دشمنان و مأمن امن برای جوانان و نوجوانان هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، علی محمدنیاکان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، امروز 1 اردیبهشت ماه در جریان بازدید از کانون فرهنگی و هنر نینوا شهرک شهید کشوری ایلام، اظهار کرد: تلاش می‌شود که در سال 95 نگاه و توجه ویژه‌ای به کانون‌های مساجد صورت گیرد.
وی با بیان اینکه کانون‌های فرهنگی و هنری امروز به مأمنی برای حضور جوانان و نوجوانان و در راستای فعالیت‌های فرهنگی و هنری تبدیل‌شده‌اند، افزود: کانون‌های مساجد امروز با انجام فعالیت‌های متنوع پیوند بسیار خوبی بین جوانان و مساجد ایجاد کرده‌اند که زمینه حضور جوانان در مساجد فراهم ‌شده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلام استان ایلام با اشاره به تهاجم فرهنگی دشمنان علیه ارزش‌های اسلامی و باورهای دینی جوانان، اضافه کرد: کانون‌های مساجد، مجری برنامه‌های فرهنگی و هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند و نقش مهمی در اجرای سیاسیت‌های این وزارتخانه در راستای ترویج فرهنگ دینی دارند.
محمدنیاکان خاطرنشان کرد: حمایت و تقویت کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان در دستور کار برنامه‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد و در بازدیدهایی که با همراهی مسئول و کارکنان دبیرخانه مساجد صورت می‌گیرد و تلاش می‌شود در راستای تقویت فعالیت‌های کانون‌ها کار شود.
captcha