کد خبر: 3490933
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴
آیت‌الله خاتمی:

مشورت سیره پیامبر (ص) است

گروه سیاسی: نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: مشورت سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) و امامان معصوم (ع) است و از سوی ایشان عمل بدان بسیار سفارش شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان ظهر امروز 3 اردیبهشت در خطبه‌های این هفته نمازجمعه زنجان اظهار کرد: سال ۶۲ هجری سال‌روز وفات قهرمان و میراث‌دار واقعه کربلا حضرت زینب (س) است و کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود.

وی با اشاره به اینکه در روزهای معنوی اعتکاف قرار داریم، تصریح کرد: خوشبختانه در جامعه اسلامی سنت حسنه اعتکاف جای خود را پیدا کرده و طبق آماری که ارایه شده و خود نیز با حضور در مساجد مشاهده کردم، بیش از ۷۰ درصد معتکفین جوانان و نوجوان هستند.

آیت‌الله خاتمی به سال‌روز تغییر قبله مسلمین از بیت‌المقدس به مکه اشاره کرد و گفت: تا قبل از ظهور پیامبر گرامی اسلام در کتب مختلف برای یهود خبر از ظهور پیامبر گرامی اسلام داده بودند و این موجب شد تا خصومت نسبت به دین برتر الهی افزایش یابد و پس از ظهور پیامبر اسلام، بهانه‌جویی‌هایی از سوی یهود قوت بیشتری بگیرد.

وی افزود: بعد بعثت پیامبر (ص) اقامه نماز برای مسلمین یک امر واجب شد که به امر خداوند قبله، مسجدالاقصی یا همان بیت‌المقدس قرار داشت و این امر باعث شد تا یهود از مسلمانان ایراد بگیرد که شما که ما را قبول ندارید چرا به سمت مسجد ما نماز می‌خوانید، لذا بعد از آن آیه تغییر قبله بر پیامبر (ص) نازل شد و از آن پس مسلمانان به سمت کعبه نماز می‌خوانند.

امام جمعه زنجان با اشاره به سوم اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۵۸، خاطرنشان کرد: در این روز دشمنان انقلاب اسلامی که نوکران اجانب بودند در جبهه نفاق، اولین رئیس ستاد مشترک ارتش جهوری اسلامی شهید قرنی را ترور کردند و این موجب ایجاد نگرانی در داخل سازمان ارتش شد و این اقدام به دست گروه فرقان صورت گرفت.

امام جمعه زنجان در ادامه گفت: پنجم اردیبهشت سال ۵۹ سال‌روز شکست مفتضحانه آمریکا برخلاف تمام قوانین و مقرارت بین‌المللی در صحنه حمله نظامی به ایران در منطقه طبس بود که با توجه به هدف و برنامه‌ریزی‌های دقیقی که از سوی آمریکا صورت گرفته بود، در بی‌خبری ملت حزب‌الله، خداوند با فرستادن امدادهای غیبی موجب رانده شدن آن شد.

آیت‌الله خاتمی در ادامه به روز شوراها اشاره و اظهار کرد: یکی از مترقی‌ترین قوانین، قانون اساسی کشور است که مشورت یکی از اصلی‌ترین و پررنگ‌ترین مسائل قانون به‌شمار می‌آید؛ چراکه مشورت سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) و امامان معصوم (ع) است و از سوی ایشان عمل بدان بسیار سفارش شده است.

وی افزود: خوشبختانه شوراهای اسلامی در همان ابتدای تاسیس خود به‌عنوان نهاد اجتماعی جای خود را پیدا کردند و با جدیت پیگیر هدف و کار خود بودند که در سال ۸۷ شاهد تاسبس اولین شوراها بودیم که می‌توان به تامین آرامش روحی، تامین امنیت معنوی، ظهور و اعتلای عمران و آبادانی و زیبایی شهری بر اساس مختصات شهر اسلامی اشاره کرد که در این عرصه شوراهای شهر و روستا، اتاق فکری برای مدیران اجرایی شهری و عوامل شهرداری محسوب می‌شوند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان با اشاره به کنفرانس اسلامی تصریح کرد: مسئله کنفرانس اسلامی که در آن ۵۰ کشور مسلمان حضور دارند باید به مسائل مسلمین پرداخته شود. به‌خصوص به مسائلی از جمله مبارزه با اسرائیل غاصب و حمایت از فلسطین که در مقابل این رژیم تا دندان مسلح ایستاده‌اند و به خاطر همین مقاومت به‌عنوان گروه تروریستی معرفی می‌شوند.

captcha