کد خبر: 3490974
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۳
عرب‌پور:

ثبات قدم در راه خدا سبب پیروزی می‌شود

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت کرمان با اشاره به اینکه ثبات قدم در راه خدا سبب پیروزی می‌شود، بیان کرد: دشمنان ما غائله‌های بسیاری به پا کردند و با گذشت 36 سال ذره‌ای از دشمنی خود کوتاه نیامد‌اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام مهدی عرب‌پور، امام جمعه موقت کرمان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته کرمان با گرامیداشت اعیاد ماه رجب گفت: در ماه رجب فرصت‌های خوبی برای عبادت فراهم است و ائمه اطهار(ع) تاکید فراوان بر روزه‌داری این ماه و به جا آوردن اعمال ویژه آن دارند.
وی با اشاره به برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در مساجد افزود: اعتکاف ایام خاصی ندارد و هر زمان انسان اراده کند، می‌تواند در مسجد ساکن شده و به راز و نیاز با معبود خود بنشیند.
حجت‌الاسلام عرب‌پور بیان کرد: ماه رجب و ایام اعتکاف فرصتی برای نزدیکی به خداوند است و استقبال خوبی نیز از سوی مردم به ویژه قشر جوان از این مراسم معنوی شده است.
وی عنوان کرد: امسال 10 هزار نفر بیش از سال‌های قبل برای حضور در مراسم اعتکاف در استان کرمان ثبت‌نام کردند و 100 مسجد این آیین معنوی را برگزار می‌کنند.
حجت‌الاسلام عرب‌پور گفت: 70 درصد معتکفان جوانان هستند و از فرصت خود برای حضور در چنین برنامه‌های معنوی و فرهنگی استفاده می‌برند.
امام جمعه موقت کرمان با اشاره به سالروز شکست حمله نظامی آمریکا به ایران در طبس تصریح کرد: آمریکایی‌ها با تجهیزات کامل برای بردن گروگان‌های خود در صحرای طبس فرود آمدند در حالی که هیچ یک از مسئولان ما خبر نداشت.
وی اظهارکرد: لطف الهی شامل حال ملت ایران شد و توفان شن مانند لشکری از جانب خداوند، دشمن را مفتضحانه شکست داد و آمریکایی‌ها با از دست دادن نیروها و تجهیزات خود به کشورشان برگشتند.
حجت‌الاسلام عرب‌پور ادامه داد: خون‌های مطهری که پای اسلام و انقلاب ریخته شد در صحرای طبس یاور ما بود و بار دیگر توطئه دشمنان انقلاب اسلامی نقش بر آب گشت.
وی با اشاره به اینکه ثبات قدم در راه خدا سبب پیروزی می‌شود، بیان کرد: دشمنان ما غائله‌های بسیاری به پا کردند و با گذشت 36 سال ذره‌ای از دشمنی خود کوتاه نیامد‌اند.
امام جمعه موقت کرمان گفت: آمریکا برای مردم ایران ارزش قائل نیست و هیچ دید مثبتی به انقلاب اسلامی نمی‌تواند داشته باشد، پس در مقابل این دشمن سادگی نکنید.
حجت‌الاسلام عرب‌پور با طرح این سئوال که آمریکا چه اندازه به تعهدات خود در مقابل برجام عمل کرده است، بیان کرد: آنها پول‌های ایران را بلوکه کرده و به بهانه‌ خسارت از آن بر می‌دارند.
وی اظهارکرد: مضحک است که آمریکا در گزارش‌های خود، عربستان سعودی را در حادثه 11 سپتامبر دخیل دانسته، اما هنوز با آنها همپیمان است و به آنها کمک می‌کند.
حجت‌الاسلام عرب‌پور بیان کرد: کشورهایی اسلامی مانند عربستان همکاری همه جانبه با استکبار و صهیونیست دارند، اما ایران را که همراه مردم مظلوم فلسطین است و از آنها دفاع می‌کند به عنوان حامی تروریست می‌دانند.
وی خاطرنشان کرد: ملت ایران عزت دارد و سربلند است و هیچ‌گاه حاضر نیست این عزت را از دست دهد و برای آن مقاومت و ایستادگی می‌کند.
captcha