کد خبر: 3491533
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۷

کمک بیش از چهار میلیارد ریال به ایتام کمیته امداد گچساران

گروه اجتماعی: مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) گچساران گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون حامیان طرح اکرام بیش از چهار میلیارد ریال به ایتام تحت حمایت کمیته امداد این شهرستان کمک کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، قباد قربانی، مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) گچساران روز گذشته، پنجم اردیبهشت‌ماه اظهار کرد: کمیته امداد به منظور کمک‌رسانی به ایتام و نیازمندان تحت حمایت با برنامه‌ها و طرح‌های مختلف، از مشارکت خیرین نیکوکار استفاده می‌کند.
وی طرح اکرام ایتام را یکی از طرح‌های مشارکتی کمیته امداد دانست و عنوان کرد: در همین راستا حامیان نیکوکار با قبول سرپرستی یک یا چند یتیم حمایت از آنها را برعهده گرفته و ماهیانه مبلغی به حساب آنان واریز می‌کنند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) گچساران ضمن تحسین حرکت خداپسندانه حامیان برای کمک به ایتام، اضافه کرد: در همین زمینه از ابتدای سال گذشته تاکنون حامیان نیکوکار بیش از چهار میلیارد و ۳۱۸ میلیون ریال به ایتام کمک کردند، ضمن اینکه این مبلغ از طریق ۶۵۲ حامی به حساب ۲۳۱یتیم تحت پوشش واریز شد.
قربانی بیان کرد: کمیته امداد درصدد است تا با اجرای طرح‌ها و برنامه‌های مختلف، علاوه بر ترویج سنت‌‌های حسنه اسلامی، فرهنگ رسیدگی به هم‌نوعان و احساس مسئولیت نسبت به آنها را در بین اقشار مختلف جامعه نهادینه کند.
captcha