کد خبر: 3492195
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۱

برگزاری دومین کرسی تلاوت و تدبر در پردیس شهید باهنر شهرکرد

گروه فعاليت‌هاي قرآني: دومین جلسه طرح «كرسي‌ تلاوت و تدبر»، به همت جهاددانشگاهي واحد چهارمحال و بختياري و با حضور گسترده دانشجويان، در پردیس شهید باهنر شهرکرد برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري بين المللي قرآن(ايكنا) از چهارمحال و بختياري، دومین جلسه طرح «كرسي‌هاي تلاوت و تدبر» به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی چهارمحال و بختیاری، شامگاه روز گذشته ششم اریبهشت‌ماه با حضور چشم‌گیر دانشجويان و استادان علاقه‌مند با موضوع تدبر در آیات انتهایی سوره فرقان در پردیس دانشگاهی شهید باهنر شهرکرد برگزار شد.

برگزاری دومین کرسی تلاوت و تدبر در پردیس شهید باهنر شهرکرد

به گزارش ایکنا، این مراسم معنوی، با قرائت آیات ۶۱ تا آخر سوره مبارکه فرقان توسط قاری ممتاز استانی، ذوالفقار علیخانی، آغاز شد.

در ادامه ابوذر کارگر، مدرس رسمي تدبر در استان، با برشمردن مراحل تدبر در قرآن شامل مطالعه‌ی آيات برگزیده، ساختاربندی و مشخص نمودن جهت هدایتی آیات، به تشریح مباحث تدبری در آیات پایانی سوره فرقان پرداخت.

وی حمد و سپاس خدای خالق آسمان و منظم کننده شب و روز را ساختار کلی آیات ۶۱ و ۶۲ سوره فرقان بیان کرد و افزود: مهربانی خدواند در گرو اعمال و رفتار شایسته ما است.

برگزاری دومین کرسی تلاوت و تدبر در پردیس شهید باهنر شهرکرد

مدرس تدبر در قرآن با اشاره به بیان صفات عباد الرحمن در آیات ۶۳ تا ۷۶ سوره فرقان، صفات ذکرشده در این آیات را تواضع و فروتنی، عدم شهادت به ناحق، برخورد همراه با ملایمت با جاهلان، عدم شرک و قتل و زنا، سجده و نماز شب، توبه کردن، توحید، درخواست دوری از جهنم، درخواست روشنی چشم از طریق همسر و فرزندان، دعا برای پرهیزکارشدن، عدم تقلید کورکورانه و نداشتن بخل و اسراف در انفاق برشمرد.

برگزاری دومین کرسی تلاوت و تدبر در پردیس شهید باهنر شهرکرد

کارگر با تأکید بر سفارش به دعا کردن در آیه ۷۷ سوره فرقان، تصریح کرد:بی‎توجهی به دعا باعث بی‌اعتنایی خداوند به بندگان می‌شود و تکذیب کنندگان به زودی نتیجه آن را خواهند چشید.

برگزاری دومین کرسی تلاوت و تدبر در پردیس شهید باهنر شهرکرد

وی جهت هدایتی و سیاق آیات منتخب را سبک زندگی خدایی دانست و افزود: به سبک خدا زندگی کردن ، باعث سعادت اخروی می‎شود.

خاطرنشان می‎گردد سومین و چهارمین جلسه طرح کرسی تلاوت و تدبر با همکاری و مشارکت اداره امور قرآنی استان و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه فرهنگیان استان در اردیبهشت ماه جاری، روزهای دوشنبه هر هفته برگزار می شود.

برگزاری دومین کرسی تلاوت و تدبر در پردیس شهید باهنر شهرکرد

برگزاری دومین کرسی تلاوت و تدبر در پردیس شهید باهنر شهرکرد
captcha