کد خبر: 3493017
تاریخ انتشار : ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷

انحصارشکنی جشنواره «فتح خرمشهر» در توجه به آثار مرتبط با این شهر

گروه هنر: موضوع مقاومت در دوران هشت سال دفاع مقدس در تمام شهرهای مرزی مطرح بوده است و جشنواره تئاتر «فتح خرمشهر» نباید محدود به موضوعات پیرامون شهر خرمشهر و جریان آزادسازی آن شود.

حیدر رضایی، رتبه سوم کارگردانی تئاتر خیابانی از هجدهمین جشنواره تئاتر «مقاومت ـ فتح خرمشهر» در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) گفت: این جشنواره پس از گذشت دوره‌های متمادی از برگزاری آن توانسته است به رویداد هنری در حوزه ترویج فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت بدل شود.

وی گفت: البته گفته می‌شود که چون این جشنواره نام «فتح خرمشهر» را یدک می‌کشد پس باید به موضوعاتی مرتبط با مقاومت این شهر و ماجرای آزادسازی آن در جریان عملیات بیت‌المقدس بپردازد و این امر موجب می‌شود که دست کارگردانان و سایر اهالی تئاتر در پرداختن به موضوعات متنوع دیگر بسته شود.

این نویسنده و کارگردان تئاتر خیابانی تصریح کرد: نمونه‌های بی‌شماری از سلحشوری مردم خرمشهر در زمان اشغال برخی از شهرهای مرزی در تاریخ ثبت و ضبط شده است و تنها نباید این موضوع را منحصر به شهر خرمشهر کرد. مدیریت این جشنواره باید تلاش کند که موضوعات متنوع دیگر را نیز مدنظر داشته باشد.

رضایی در ادامه گفت: واقعیت این است که جشنواره تئاتر «مقاومت ـ فتح خرمشهر» تنها منحصر به موضوعات مرتبط با این شهر نیست، اگر این گونه بود چرا در دوره‌های پیشین آثاری از کشورهای همجوار مثل عراق نیز در این جشنواره شرکت داده شد و اصلاً چرا عنوان جشنواره بین‌المللی است؟

وی در پایان تأکید کرد: امسال نوزدهمین جشنواره تئاتر «مقاومت ـ فتح خرمشهر» به همت و با حمایت منطقه آزاد اروند و همچنین کادری مجرب که در رأس آنها حسین مسافرآستانه به عنوان دبیر قرار دارد مدیریت می‌شود، این جشنواره با چنین سابقه و آثاری که هر دوره از نظر کیفی سطح بالاتری پیدا می‌کند به عنوان یکی از جریان‌های هنری با موضوع مقاومت مطرح است و تاکنون توانسته است استعدادهای جدیدی در حوزه تئاتر مقاومت به جامعه هنری معرفی کند.

captcha