کد خبر: 3493548
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۲
دبیران کانون‌های دانشجویی قرآن و عترت وزارت بهداشت خواستار شدند:

تأسیس انجمن‌های قرآن و طب/ جداسازی بودجه قرآنی از بودجه رفاهی

گروه سلامت: دبیرکل مجمع قرآن و عترت دانشجویی وزارت بهداشت ضمن تشریح نتایج نشست فصلی دبیران کانون‌های دانشجویی قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی بر پیگیری مطالبات این دانشجویان توسط مسئولان وزارت بهداشت تأکید کرد.

رسول طاهری، دبیرکل مجمع قرآن و عترت دانشجویی وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) نتایج نشست فصلی دبیران کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را تشریح و تصریح کرد: دانشجویان در این نشست خواستار حمایت وزارت بهداشت از پژوهش‌های قرآنی دانشجویان نخبه علوم پزشکی در راستای کشف مطالب پزشکی قرآن شدند.

طاهری افزود: همچنین این دانشجویان در بخش دیگری از مطالبات خود با تأکید بر لزوم حمایت از پژوهش‌های میان رشته‌ای قرآن و طب خواستار ایجاد و تأسیس انجمن‌های طبی در قرآن و فرهنگ اسلامی در بدنه وزارت وزارت بهداشت یا در زیر مجموعه مجمع قرآن و عترت و تخصیص اعتبار در جهت تهیه و توسعه زیر ساخت‌های فعالیت‌های قرآن پژوهی شدند.

وی عنوان کرد: بخش دیگری از مطالبات دبیران کانون‌های دانشجویی قرآن و عترت حول برپایی نمایشگاه‌ها و برگزاری تریبون‌های آزاد قرآنی با محوریت طب سنتی ایرانی و طب اسلامی، سبک زندگی قرار داشت.

طاهری دیدار دانشجویان فعال قرآنی با رهبر معظم انقلاب را یکی از مطالبات دانشجویان در این نشست خواند و گفت: بسیاری از نمایندگان کانون‌های قرآن و عترت در این دیدار خواستار فراهم آمدن فرصتی برای دیدار فعالان قرآنی با مقام معظم رهبری و ارائه گزارش عملکرد فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی در محضر ایشان شدند.

وی یادآور شد: همچنین دبیران کانون‌های قرآن و عترت در این نشست خواستار آسیب شناسی کاستی‌های موجود در زمینه عدم توجه به فرهنگ قرآن در دانشگاه‌ها، طراحی و تدوین شاخص‌های ارزیابی به منظور رتبه بندی دانشگاه‌ها در حوزه قرآن و عترت و عملیاتی کردن نظام ارزیابی، تدوین و اجرای نظام آموزش و ارتقای فعالان قرآنی و برگزاری حداقل 2 دوره آموزشی بر اساس نیاز سنجی علمی، تدوین و تعیین نظام مالی مشخص برای حمایت از فعالیت‌های قرآنی و ابلاغ به دانشگاه‌ها به منظور لازم الاجرا بودن آن و شفاف سازی و اختصاص بودجه مشخص به کانون‌ها و تلاش برای جداسازی بودجه قرآنی از بودجه رفاهی به صورت عملی و نه صرفا روی کاغذ و تلاش برای جذب یک درصد بودجه قرآنی شدند.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۱۳ - ۱۶:۲۱
0
0
تاسیس این انجمن کار مفید و موثری است و باید برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد
captcha