کد خبر: 3493734
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۷

برگزاری گفتمان دینی «ایثار و شهادت» در سی‌سخت

گروه اجتماعی: دومین نشست گفتمان دینی با موضوع ایثار و شهادت در دبیرستان شهید بهشتی شهر سی‌سخت امروز،12 اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام رضوانی، روحانی فعال شهر سی‌سخت امروز، 12 اردیبهشت‌ماه در دومین نشست گفتمان دینی با موضوع ایثار و شهادت در دبیرستان شهید بهشتی این شهر، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز معلم گفت: معلم با ایثار و از خودگذشتگی و به قیمت بهترین روزهای زندگی‌اش به تعلیم و تربیت انسان‌ها می‌پردازد.
وی در ادامه افزود: گرچه شهد جان خود که گرانبهاترین دارایی هر انسان است را در راه عقیده و میهنش فدا می‌کند، این ارزش بدان جهت است که شهیدان در سایه علم و تربیت معلمان و تعلیم شایسته آنان به خدا راه یافته و لیاقت شهادت نصیب‌شان شده است.
این روحانی فعال با اشاره به مقام شهید استاد مرتضی مطهری، بیان کرد: استاد مطهری کسی بود که توانست هم به معلمی که از شریف‌ترین و پرمسئولیت‌ترین شغل‌ها و مقام‌هاست معنا ببخشد و هم ایثار و شهادت را و این دو ویژگی یعنی باید علم و شهادت را با هم جمع کرد.
captcha