کد خبر: 3495446
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷
امام‌جمعه ایزدشهر تأکید کرد:

لزوم حفظ شأن اهل‌بیت(ع) در مجالس اعیاد شعبانیه

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام والمسلمین رحمت‌الله حاجی‌زاده، در خطبه‌های نماز جمعه ایزدشهر با اشاره به فرارسیدن اعیاد شعبانیه، گفت: گاهی عده‌ای به نام اهل‌بیت(ع) اما به کام دیگران قدم بر می‌دارند و در ایام شعبانیه مجالس ساز و آواز به راه می‌اندازد؛ لذا جا دارد که شیعیان این ایام را با حفظ شأن اهل‌بیت(ع) گرامی بدارند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین رحمت‌الله حاجی‌زاده، امام‌جمعه ایزدشهر، 17 اردیبهشت‌ماه در خطبه‌های نمازجمعه این شهر در ادامه بحث سبک زندگی دینی و الگوی رفتاری با موضوع و محوریت تحکیم بنیان خانواده از منظر اسلام، گفت: عفو و گذشت از ویژگی‌های اهل‌بیت(ع) و انبیاء الهی بوده است؛ ما مدعی پیروی از این خاندان هستیم و باید عملکرد ما مطابق با آن‌ها باشد.

وی بیان کرد: خداوند در آیه 45 سوره فاطر می‌فرماید «و اگر خدا مردم را به سزاى آنچه انجام داده‏‌اند مؤاخذه مى‏‌كرد هيچ جنبنده‌‏اى را بر پشت زمين باقى نمى‏‌گذاشت ولى تا مدتى معين مهلتشان مى‏‌دهد و چون اجلشان فرا رسد خدا به كار بندگانش بيناست». خداوند متعال عفو و گذشت دارد، اهل‌بیت(ع) و انبیای الهی عفو و گذشت دارند لذا ما هم باید این‌گونه عمل کنیم اما از آنجایی که اسلام دین متعالی است یک نگاه بالاتر از عفو را دارد و آن این است که انسان بالاتر از عفو، صَفح نیز داشته باشد.

امام‌جمعه ایزدشهر ادامه داد: گاهی اوقات انسان خطای طرف مقابل را می‌بخشد به عنوان مثال زن و شوهر اما در این بخشش دلش طاقت نمی‌آورد و بالاخره یک حرف و تیکه‌ای می‌اندازد؛ من تو را بخشیدم ولی مقصر تو بودی، خودت شروع کردی، تو باعث شدی و امثال آن. در حالی که اسلام می‌فرماید حتی این حرف‌ها را هم نزنید یعنی علاوه بر اینکه می‌بخشید و گذشت می‌کنید او را به خاطر خطایش سرزنش هم نکنید.

حاجی‌زاده عنوان کرد: در دعای جوشن کبیر در بند 34 خداوند را این‌گونه می‌خوانیم «یا کریم الصفح» ای بخشنده چشم‌پوش، ای خدایی که می‌بخشی و هرگز خطای ما را به روی ما نمی‌آوری و سرزنشی بابت خطایم نمی‌کنی. همین عفو و گذشت و بالاتر صفح یکی از عوامل مهم در تحکیم بنیان خانواده است که این هم دارای حد و مرز و ملاک و معیار است.

امام‌جمعه ایزدشهر با اشاره به فرارسیدن ماه شعبان، عنوان کرد: ماه شعبان که در ادامه ماه رجب زمینه‌ساز حضور انسان در میهمانی خداوند یعنی ماه رمضان بوده و شروعش مصادف است با ولادت بهترین مخلوقات نظام هستی وجود نازنین امام‌حسین(ع)، حضرت عباس و حضرت زین‌العابدین(ع). 

وی با بیان اینکه متأسفانه گاهی وقت‌ها عده‌ای به نام اهل‌بیت(ع)، خدا، پیغمبر و دین اما به کام دیگران قدم بر می‌دارند، افزود: ساحت مقدس اولیاء الهی، ائمه هدی از مجالس لهو و لعب به دور است و اگر کسی می‌خواهد مجالس موسیقی و ساز و آواز به راه بیاندازد که البته این کار هم غلط است لااقل به نام خدا و پیغمبر(ص) و دین نباشد.

حاجی‌زاده ضمن تبریک روز جانباز، اظهار کرد: حضرت عباس(ع) خود بزرگ‌ترین جانباز تاریخ انسانیت است که صحنه کربلا محل تجلی ایثار و جانبازی آن حضرت بوده است و جانبازان عزیز ما به تأسی از آن شخصیت ممتاز، جان خود را در طبق اخلاص تقدیم یار کردند و به درجه جانبازی نائل آمدند.

وی همچنین با اشاره به روز پاسدار، گفت: پاسداری صرفاً یک حرکت نظامی نیست بلکه دارای یک معنا و مفهوم عمیقی است؛ یک شأن آن همین عزیزانی که لباس سبز سپاه را بر تن دارند و این ایام متعلق به آنهاست؛ شأن بالاتر و عمیق‌تر آن، همه کسانی که دغدغه دین و نظام و انقلاب و ولایت دارند به یک معنا پاسدار هستند.

امام جمعه ایزدشهر بیان کرد: وقتی انسان می‌گوید من پاسدارم، به این معناست که انقلاب زنده است و وجود دارد؛ چراکه اگر انقلاب مرده باشد دیگر پاسداری معنا پیدا نمی‌کرد.

وی با اشاره به ویژگی‌های یک پاسدار، گفت: یک پاسدار، یک محافظ، یک سرباز اول باید خودش را درست تربیت کند، معرفت و شناخت نسبت به انقلاب داشته باشد، دشمن‌شناس و گوش به فرمان فرمانده باشد چراکه سرباز سرباز است و فرمانده فرمانده؛ به به و چه چه برخی از مردم نباید سرباز را متوهم کند که بزرگ شده است، اگر قدرتی است، اگر ریاستی است، به تنفیذ فرمانده است و گرنه اعتباری ندارد.

احمد حسین­‌زاده

captcha