کد خبر: 3495571
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸
پرتوی:

مدیران مراکز قرآنی چهارمحال‌وبختیاری به اردوی قم‌ ـ جمكران اعزام می‌شوند

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره امور قرآنی استان چهارمحال‌وبختیاری از برگزاری اردوی سه روزه به مقصد قم ـ جمكران ویژه مدیران موسسات و خانه‌های قرآن خبر داد.

مهدی پرتوی، رئیس اداره امور قرآنی استان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از چهار محال وبختیاری، از برگزاری اردوی سه روزه به مقصد قم جمكران ویژه مدیران موسسات و خانه‌های قرآن خبر داد.

پرتوي گفت: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های اداره امور قرآنی تقویت بنیه روحی و علمی و توانمند سازی مدیران است.

وی افزود: این اردو که به منظور توانمد سازی مدیران در نظر گرفته شده است زمینه و بستر مناسبی را برای تعامل و تبادل اطلاعات و آگاهی در بین مدیران ایجاد می‌کند و مدیران در طی این اردو می‌توانند علاوه بربهره‌مندی از برنامه‌های پیش‌بینی شده ، از اطلاعات و تجربیات سایر مدیران نیزاستفاده کنند. وی همچنین  با اشاره به شان و جایگاه رفیع مربیان و معلمان قرآن کریم و با توجه به فرارسیدن ایام بزرگداشت مقام معلم ابراز داشت: اردوی زیارتی و آموزشی مدیران موسسات وخانه‌های قرآن قدم کوچکی است در راستای تجلیل و سپاس از این سنگربانان عرصه آموزش کلام وحی.

پرتوی برنامه‌های تدوین شده برای این اردو را این‌چنین تشریح کرد: زیارت حرم حضرت معصومه (س)، زیارت مسجد جمکران، دیدار جمعی از علما، بازدید از برخی از موسسات قرآنی قم، برگزاری  کلاس‌های آموزشی و بازدید از مراسم گلاب گیری کاشان.

رئیس اداره امور قرآنی استان ابراز كرد: این اردوی آموزشی به مدت سه شبانه روز از ۲۸ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا جمعه ۳۱ اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت.

captcha