کد خبر: 3497031
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۲

اعلام نتایج اولین روز مسابقات ملی مناظره دانشجویان در خراسان جنوبی

گروه اجتماعی: نتایج اولین روز از اولین مرحله استانی مسابقات ملی مناظره دانشجویان در خراسان جنوبی اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، اولین مرحله استانی از پنجمین دوره مسابقات ملی مناظره با شرکت 12 تیم از دانشگاه‌های بیرجند، علوم پزشکی و فرهنگیان بیرجند از روز گذشته، 21 اردیبهشت‌ماه آغاز و ادامه دارد.

در مناظره نخست، دو گروه «باطل» به عنوان گروه موافق و «فرهنگ» به عنوان گروه مخالف با موضوع «یارانه نقدی باید فقط به اقشار ضعیف و کم درآمد جامعه تعلق بگیرد.»با یکدیگر به مناظره پرداختند که در پایان با نظر هیئت داوران، گروه «باطل» در برابر گروه «فرهنگ» برنده مناظره شدند.

در مناظره دوم، دو گروه «کشاورزی» به عنوان گروه موافق و «متفقین فرهنگ و سیاست » به عنوان گروه مخالف با موضوع « برگزاری اردوهای جهادی منجر به رفع محرومیت ها از مناطق محروم می‌شود.» با یکدیگر به مناظره پرداختند که در پایان با نظر هیئت داوران، گروه «متفقین فرهنگ و سیاست» در برابر گروه «کشاورزی» برنده مناظره شدند.

در مناظره سوم، دو گروه « فرهنگ و سیاست ب» به عنوان گروه موافق و «اندیشه فرهیختگان» به عنوان گروه مخالف با موضوع « مشکلات کنونی اقتصادی جامعه نتیجه تحریم هاست.» با یکدیگر به مناظره پرداختند که در پایان با نظر هیئت داوران، گروه « فرهنگ و سیاست ب» در برابر گروه « اندیشه فرهیختگان» برنده مناظره شدند.

در مناظره چهارم، دو گروه «شهید تهرانی مقدم» به عنوان گروه موافق و « انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی» به عنوان گروه مخالف با موضوع « اجرای مجازات‌هایی از قبیل اعدام و شلاق در ملاعام باعث کاهش آمار جرم و جنایت می‌شود.» با یکدیگر به مناظره پرداختند که در پایان با نظر هیئت داوران، گروه «انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی» در برابر گروه «شهید تهرانی مقدم» برنده مناظره شدند.

در مناظره پنجم، دو گروه «فرهنگ و سیاست الف» به عنوان گروه موافق و «آزاد اندیشان» به عنوان گروه مخالف با موضوع « پیشینه فرهنگی و تاریخی ما ایرانیان، خود با یکی از موانع توسعه فردی و اجتماعی بدل شده است.» با یکدیگر به مناظره پرداختند که در پایان با نظر هیئت داوران، گروه « فرهنگ و سیاست الف» در برابر گروه «آزاد اندیشان» برنده مناظره شدند.

در مناظره ششم، دو گروه «اختر» به عنوان گروه موافق و «سلمان» به عنوان گروه مخالف با موضوع «مهمترین دلیل بالا رفتن سن ازدواج عدم استطاعت مالی است.» با یکدیگر به مناظره پرداختند که در پایان با نظر هیئت داوران، گروه « اختر» در برابر گروه «سلمان» برنده مناظره شدند.

captcha