کد خبر: 3497076
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۳
علیزاده خبر داد:

برگزاری تورهای زیارتی ویژه ایام ارتحال امام در گیلان

گروه اجتماعی: مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با تاکید بر راه‌اندازی تورهای گردشگری مذهبی همزمان با سالگرد ارتحال امام در گیلان، گفت: این تورهای گردشگری مذهبی در ماه رمضان نیز ادامه می‌یابد.

رضا علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، با اشاره به اینکه بقاع متبرکه و امامزادگان بسیاری در گیلان وجود دارد، اظهار کرد: این استان قابلیت تبدیل شدن به قطب گردشگری مذهبی را دارد.

وی با بیان اینکه توریسم مذهبی بخشی از گردشگری مذهبی است، افزود: گيلان با وجود بیش از ۹۰۰ بقعه و امامزاده در اين امر پيشگام است و باید نهایت بهره را از توریسم مذهبی جهت اشتغال و رونق استان داشته باشد.

علیزاده توسعه گردشگری مذهبی را از اولویت‌های این سازمان دانست و اظهار کرد: مساجد تاریخی بسیاری با معماری ایرانی و فرهنگ غنی در استان وجود دارد که باید شناسانده شود.

وی با تاکید بر راه‌اندازی تورهای گردشگری مذهبی همزمان با سالگرد ارتحال امام در گیلان، بیان کرد:تلاش می‌شود تا همزمان با ایام ارتحال امام راحل با برگزاری تورهای گردشگری زیارتی به مرقد مطهر و بقاع متبرکه و امامزادگان شاخص استان موجب ترویج گردشگری مذهبی و ارتقا معنویت در استان شویم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه این تورهای گردشگری مذهبی در ماه رمضان نیز ادامه می‌یابد، اظهار کرد: تورهای گیلان‌گردی در قالب تورهای سیاحتی و زیارتی نیم روزه با رعایت شئون ماه مبارک رمضان با همکاری انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی در گيلان برپا می‌شوند.

وی اضافه کرد: تورهای گردشگری مذهبی گيلان در ماه مبارک رمضان پس از نماز ظهر به سمت اماکن تاريخی و زيارتی حرکت و افطار را هم در اين اماکن خواهند بود.

captcha