کد خبر: 3497138
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷

تجلیل استاندار ایلام از جانبازان دفاع مقدس

گروه اجتماعی: استاندار ایلام گفت: جانبازان سرافراز این مرزوبوم نه‌تنها در ایران اسلامی بلکه در اقصی نقاط عالم سند افتخار ملت بزرگ ایران هستند.

 به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، محمدرضا مروارید، استاندار ایلام، امروز بیست و دوم اردیبهشت ماه در مراسم ولادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و گرامیداشت روز جانباز اظهار کرد: امروز نیز ایران در سایه ازخودگذشتگی نیروهای مسلح از چنان اقتداری در منطقه برخوردار است که بدون حضور جمهوری اسلامی معضلات بین‌المللی قابل‌حل و فصل شدن نیست.

 وی افزود: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی در دوران دفاع مقدس متشکل از سازمان‌های مختلف ارتش، سپاه ، بسیج و ژاندارمری بودند که باوجود برخوردار نبودن از کمترین توان تسلیحاتی ولی با رشادت و جان‌فشانی در مقابلی دشمنی که از سوی کشورهای غربی و عربی حمایت می‌شد، ایستادگی کرده و اجازه ندادند خاک پاک این سرزمین تصرف و چپاول شود.

 مروارید خاطرنشان کرد: استکبار جهانی اگر در کشورهای سوریه ، عراق و یمن اقدام به ایجاد درگیری کرده است، درواقع درصدد جلوگیری از نفوذ و نقش‌آفرینی کشورمان در معادلات بین‌المللی است، قدرت ایران در تمامی عرصه‌ها کشورهای استکباری را به وحشت انداخته و شاهد هستیم باوجود ایجاد درگیری‌ها و خونریزی ایادی آن‌ها در منطقه در دستیابی به اهداف و توطئه‌های شوم خود ناکام مانده‌اند.

 استاندار ایلام بابیان اینکه اگر می‌خواهیم کلمه‌الله در سراسر دنیا سرافراز و استوار باشد، باید برای تحقق آن آماده هرگونه ایثار و ازخودگذشتگی باشیم، تصریح کرد: جانبازان ایران اسلامی باید بر خود ببالند که در کشوری زندگی می‌کنند که رهبر آن جزو جانبازان محسوب می‌شود که این موضوع در دنیا بی‌نظیر است.

 وی تأکید کرد: جانبازان و ایثارگران چشم‌وچراغ این ملت محسوب می‌شوند و باوجود تحمل سال‌ها رنج و درد مجروحیت همچنان باروحیه بالا و بانشاط آماده هرگونه جان‌فشانی در راستای اهداف والای نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند.

 استاندار ایلام با تجلیل از زحمات همسران جانبازان یادآور شد: بدون شک بار اصلی مشکلات جانبازان بر عهده همسران آن‌هاست که بدون چشم‌داشت در این مسیر الهی گام برمی‌دارند.

 مروارید با اشاره به مشکلات خانواده‌های جانبازان و ایثارگر به‌ویژه از منظر اشتغال گفت: بنیاد شهید و امور ایثارگران در تلاش است این مشکلات را برطرف کند، ولی به دلیل کمبود اعتبار امکان پاسخگویی به نیاز تمامی آنان در شرایط کنونی مهیا نیست و امیدواریم در سال جاری بتوانیم بخشی از مشکل اشتغال فرزندان جامعه ایثارگران استان را برطرف کنیم.

 وی با اشاره به سفر روز گذشته سفیر اتریش به استان اظهار کرد: این مقام اروپایی در سخنان خود عنوان می‌کرد که در دوران جنگ تحمیلی و پس‌ازآن تعداد زیادی از مجروحان و به‌ویژه جانبازان شیمیایی در این کشور پذیرایی و مورد مداوا قرارگرفته‌اند و این موضوع را برای خود افتخار تلقی می‌کرد.

 مروارید افزود: بیان این موضوع از زبان این مسئول اروپایی نشان می‌دهد که جانبازان دوران دفاع مقدس از جایگاهی بسیار والا و ارزشمند حتی در منظر سایر کشورها برخوردار هستند.

 به گزارش ایکنا، استاندار ایلام و نماینده ولی‌فقیه در استان قبل از حضور استاندار در همایش روز جانباز با جانبازان قطع نخاعی دوران دفاع مقدس آقایان سعدی خان محمدیان، عباس کرمی و عباس پور دیدار و سلام رهبر معظم انقلاب را به خانواده جانبازان و ایثار گران ابلاغ کردند
captcha