کد خبر: 3497662
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۴

حکایت مسابقات قرآن در شبکه‌های اجتماعی

گروه فضای مجازی: فعالان قرآنی و بسیاری از حاضران در مسابقات بین‌المللی قرآن دل‌نوشته‌های‌شان را از این دوره مسابقات در شبکه‌های اجتماعی منتشر کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، رحیم خاکی، قاری بین‌المللی قرآن در آخرین پست اینستاگرام‌اش نوشته است: با كمال افتخار در كنار پدر و مادر شهيد والامقام حاج محسن حسنى كارگر عكسى به يادگار گرفتيم...پدر محسن عكسى از شهيد عزيزمون رو به محمد هديه داد...مصلى تهران. محل برگزارى مسابقات بين‌المللى قرآن. بيست و سوم ارديبهشت نودو پنج




مسعود سیاح‌گرجی، قاری بین‌الملل قرآن در آخرین پست اینستاگرام‌اش نوشته است: به چیز خوبی دعوتمون کردند...کم باشه ولی حلال باشه. چندین بار این تبلیغ را دیدم البته هم با نیمرو هم با نون و پنیر و سبزی! اما با لو رفتن فیش‌های حقوقی میلیونی برخی مسئولين و این همه اختلاس و بیکاری این همه جوان تحصیل کرده جویای کار و... یاد این آیه شریفه افتادم: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آَمَنُوا لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ؛ ای کسانی که ایمان آورده‌اید چرا چیزی را می‌گویید که به آن عمل نمی‌کنید»



سیدوحید مرتضوی، مجری شبکه قرآن سیما در آخرین پست اینستاگرام‌اش نوشته است: سلام و درود. شهریار ملک ترتیل، استادی که در قلب عاشقان قران جا دارد، صدای ماندگاری که هر ایرانی حداقل یکبار آن را شنیده است، تاثیرگذارترین ترتیل در ایران. توفیق شد بعد از مراسم تجلیل از استاد پرهیزگار در کنارش باشم و این لحظه رو ثبت کنم. از خداوند سلامتی و طول عمر باعزت ایشان را خواهانم.





مهران رجبی، بازیگر فیلم‌ها و سریال‌های مذهبی در آخرین پست اینستاگرام‌اش نوشته است: سلام به دوستان نازنینم. به اتفاق استاد محمود خان پاک نیت میهمان سی و سومین دوره مسابقات قرآن کریم. تنها مسابقه‌ای که همه شرکت‌کننده‌ها برنده هستند.




captcha