کد خبر: 3498016
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۳
حجت‌الاسلام قریشی:

قرائت قرآن با تأمل و تدبر انسان را منقلب می‌کند

فعالیت‌های قرآنی: حجت‌الاسلام قریشی امام جمعه ارومیه گفت: قرائت قرآن با تامل و تدبر انسان را منقلب کرده و اشک‌ از چشمان جاری ساخته و دلها را می‌لرزاند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام سید مهدی قریشی، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه ارومیه روز گذشته 25 اردیبهشت ماه در اولین دوره آشنایی با فنون و ظرایف مهارت‌های تفسیری قرآن کریم که با حضور اساتید مجرب تفسیری در محل خانه‌جوان ارومیه برگزار شد، گفت: توجه متفکرانه به آیات قرآن باعث به‌وجود آمدن احساس معنوی شده و قرائت بدون توجه به آیات تاثیر چندانی بر وضعیت روحی و جسمی انسان ندارد.   
وی با اشاره به اینکه سند اسلام قرآن کریم است، گفت: قرآن معجزه خالده پیامبر بوده که تا قیامت باقی خواهد ماند.
وی با اشاره به آیه 46 سوره احزاب که فرموده است: «وَدَاعِيًا إِلَى اللَّـهِ بِإِذْنِهِ وَسِرَاجًا مُّنِيرًا» گفت: خداوند در قرآن‌کریم پیامبر بزرگوار اسلام را به عنوان چراغ نور دهنده معرفی کرده که نور آن سبب رشد و حرکت می‌شود.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: خداوند تبارک و تعالی تعبیرات مختلفی در رابطه با قرآن بیان کرده و ما باید تلاش کنیم هم خودمان و هم دیگران را با قرآن آشنا کنیم.
وی با اشاره به اینکه تلاوت قرآن از ویژگی‌های بارز بزرگان دینی است، گفت:اولین قدم برای مربیان قرآنی آشنایی با قرائت قرآن است که از عوامل موثر بر موفقیت و پیشرفت در زندگی فردی به شمار می‌رود.
امام جمعه ارومیه با اشاره به‌اینکه قرائت قرآن کفاره گناهان و پرده‌ای در مقابل آتش جهنم است، گفت: قرائت قرآن باعث در امان ماندن از عذاب الهی، استغفار فرشتگان و نزول رحمت بر انسان می‌شود.
وی گفت: مربیان قرآنی باید حداقل چند دور ترجمه قرآن را درس گرفته و تلاوت قرآن باید با توجه به معانی قرآن و اندیشیدن در آیات آن باشد.
وی با اشاره به اینکه ترجمه رسمی برای قرآن وجود ندارد، گفت: در میان مسیحی‌ها ترجمه رسمی کتاب مقدس وجود دارد اما در بین مسلمانان ترجمه خالص برای کتاب مقدس قرآن وجود نداشته و باید به ناچار به ترجمه‌های معروف مراجعه کرد.
حجت‌الاسلام قریشی گفت: مربیان قرآنی باید حداقل دو الی سه تفسیر معمولی مطالعه کرده باشند تا بتوانند ادعای مفسر بودن قرآن را داشته باشند.
captcha