کد خبر: 3499367
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۳

شناسایی مفاخر ملی؛ اولویت انجمن آثار و مفاخر کشور/ برگزاری کنگره آیت‌الله ملک حسینی

گروه اجتماعی: قائم مقام انجمن آثار و مفاخر کشور شناسایی و شناساندن مفاخر ملی و آثار آنها را از اولویت‌های این انجمن عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کهگیلویه و بویراحمد، حسین شاکری، قائم مقام انجمن آثار و مفاخر کشور شب گذشته، 28 اردیبهشت‌ماه در دومین نشست انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان اظهار کرد: انجمن آثار و مفاخر ایران به‌عنوان قدیمی‌ترین انجمن فرهنگی کشور در سال 1303 تاسیس شد و از آن زمان تاکنون فعالیت خود را حفظ کرده است.
وی با بیان اینکه واگذاری برگزاری انجمن‌های ملی به استان‌ها از اولویت‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن مفاخر ملی است، افزود: تمامی استانداردهای بزرگداشت مفاخر ملی از جمله تهیه مقالات علمی، چاپ کتاب و زندگی‌نامه مفاخر در فرآیند برگزاری بزرگداشت مقام آیت‌الله ملک‌حسینی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی خواهد شد.
بنا بر این گزارش، همچنین، سیدموسی خادمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: این که تاکنون موفق نشده‌ایم همایش ملی مرحوم آیت‌الله ملک‌حسینی را برگزار کنیم شاید به نحوی بهتر باشد، چراکه لازم است با استفاده از تجارب سایر نقاط کشور و با برنامه‌ریزی بهتری این همایش را در سطح وسیع‌تر و کیفی‌تر برگزار کنیم.
وی ابراز کرد: ستاد اولیه با حضور معاون سیاسی ـ امنیتی استاندار، ارشاد اسلامی و همچنین دانشگاه یاسوج وظایف همه دستگاه‌ها و پیشنهادات آن‌ها را جمع‌بندی کرده و سپس در کارگروه مفاخر فرهنگی استان کلیت طرح و چگونگی اجرا و زمان و وظایف دستگاه‌ها مشخص خواهد شد.
خادمی اظهار کرد: کارگروه اولیه ظرف دو هفته نتایج را به ستاد راهبردی همایش اعلام خواهد کرد.
بنا بر این گزارش، همچنین، آیت‌الله سید‌شرف‌الدین ملک حسینی، نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: بزرگداشت یادمان آیت‌الله ملک حسینی در حقیقت تکریم کهگیلویه وبویراحمد، مردم جنوب کشور، فارس و قوم لر است.
وی با تاکید بر لزوم تجمیع ظرفیت‌ها، پرهیزی از اسراف و بهره‌گیری مطلوب از تمامی ظرفیت‌ها برای انجام کارفرهنگی اثربخش با نتیجه‌گیری مطلوب، یادآور شد: همکاری و برنامه‌ریزی مطلوب دست‌اندرکاران امر اجرایی و فرهنگی ضروری است.
بنا بر این گزارش، همچنین، رضا دهبانی‌پور، مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: برگزاری یادواره بزرگداشت آیت‌الله ملک‌حسینی مدت های زیادی است که مطرح شده و باید با برنامه‌ریزی هرچه سریع‌تر آئینی متناسب با شان و منزلت معنوی نماینده فقید ولی فقیه کهگیلویه و بویراحمد که از مفاخر جنوب کشور نیز بود، برگزار شود.
captcha