کد خبر: 3500310
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۳

شیوه انتخاب حافظان روشندل در اولین دوره مسابقات

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر مرکز نابینایان رودکی با اشاره به مشارکت این مرکز در معرفی حفاظ روشندل دیگر کشورها به سازمان بهزیستی، به بیان شیوه انتخاب این حفاظ برای حضور در مسابقات بین‌المللی قرآن روشندلان دنیای اسلام پرداخت.

محمد خوانین‌‌‌زاده، مدیر مرکز نابینایان رودکی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در مورد مشارکت این مرکز با اولین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن روشندلان جهان اسلام، گفت: بسیار خوشحال هستم که اولین دوره مسابقات بین‌المللی حفظ قرآن برای روشندلان جهان اسلام در ایران برگزار شد. از آنجایی که مرکز روشندلان رودکی بخشی از فعالیت‌های خود را به چاپ قرآن کریم به خط بریل اختصاص داده، همکاری‌هایی را با دفتر امور فرهنگی سازمان بهزیستی کشور داریم.
وی افزود: در این راستا سعی کرده‌ایم آنچه در توان داریم در کنار سایر همکاران برای برگزاری این مسابقات انجام دهیم، از سوی دیگر چون ما عضو یک اتحادیه قرآنی هستیم و جز مؤسسان اتحادیه بین‌المللی خدمات قرآن به خط بریل هستیم که مرکز رودکی یکی از بنیانگذاران این مرکز است و تمام فعالیت‌های آن در جهت خدمات قرآنی است، از آن جهت هم همکاری‌هایی را با فعالان در عرصه قرآن کریم در سایر کشورها داریم.
مدیر مرکز نابینایان رودکی تصریح کرد: از این بابت توانسته‌ایم یک پل ارتباطی با برخی از حفاظ و مؤسساتی که در زمینه چاپ و آموزش قرآن کریم مشغول به کار هستند برقرار کنیم. تمام سعی خودمان را به کار بستیم تا از این ظرفیت در جهت بهتر شدن این مسابقات کمک بگیریم.
خوانین‌زاده در مورد روند انتخاب شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن نابینایان جهان اسلام، اظهار کرد: از آنجایی که در نظر بود نمایندگان  قرآنی تعدادی از کشورها در مسابقات بین‌المللی قرآن روشندلان حضور یابند، بنیاد رودکی با توجه به ارتباطات بین‌المللی که دارد وارد کار شد. برای این کار تلاش شد تا حفاظ شناسایی شده و به ستاد مرکزی مسابقات نیز معرفی شوند، لذا بنده و همکاران و کارشناسان مرکز در این زمینه سعی داشتند تا کمک کنند و با برخی از کشورها که ارتباطات خوبی داشتیم تماس گرفته و از آنها خواستیم تا حفاظ برجسته خود را برای شرکت در این مسابقات به سازمان بهزیستی معرفی کنند.
وی بیان کرد: خوشبختانه شاهد این بودیم که بسیاری از این کشورها پاسخ مثبت دادند، امیدواریم در دوره‌های بعد این امر تداوم پیدا کند و شاهد حضور تعداد بیشتری از نابینایان حافظ کل قرآن از کشورهای مختلف باشیم.
مدیر مرکز نابینایان رودکی در پاسخ به این سؤال که چند درصد از اجرای این کار بر‌عهده شما بوده است، گفت: خیلی این درصد مهم نیست، به اعتقاد من همه ما یک تیم و گروه بوده و هستیم و دوست ندارم زیاد خط‌کش‌گذاری شود و حد و مرزها را تعیین کنیم، اینجا هر کس هر کاری مهمی از دستش بر‌بیاید انجام می‌دهد. برای قرآن میزان و مقیاس انجام کار لزوم چندانی ندارد، بلکه مهم این است که هر شخص با توجه به توانایی‌های خود کمکی انجام دهد.
خوانین‌زاده در پاسخ به این سؤال که چرا تعداد بیشتری از کشورها در این مسابقات حضور نیافتند، عنوان کرد: با چند کشور دیگر هم ارتباط گرفته شد که متأسفانه در آخرین لحظات نفرات خود را اعزام نکردند.
وی در پاسخ به این سؤال که نابینایان حافظ در این مسابقات نمایندگان کشورشان هستند یا به صورت حقیقی به این مسابقات دعوت شده بودند، گفت: کار ما این بود که ابتدا با توجه به اتحادیه‌ای که عضو آن هستیم از طریق دوستانی که در کشورهای دیگر با ما مرتبط هستند، حافظان قرآنی را شناسایی و به ما معرفی کنند، بعد از معرفی به مرکز ما نیز آنها را به سازمان بهزیستی معرفی می‌کردیم.
captcha