کد خبر: 3501802
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱
معاون سلامت خانواده کمیته امداد گیلان بیان کرد:

لزوم واگذاری شبکه نیکوکاری کمیته امداد به مردم

گروه اجتماعی: برزگر با اشاره به لزوم واگذاری شبکه نیکوکاری کمیته امداد به خود مردم، گفت: با به دست گرفتن امور شبکه نیکوکاری توسط خود مردم،‌ صدقات جمع آوری شده از سوی مردم برای نیازمندان همان محل هزینه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمود قاسم‌نژاد، فرماندار شهرستان ماسال امروز، 8 خرداد در نشست با معاونین کمیته امداد استان گیلان با بیان اینکه شهرستان ماسال با تحت پوشش داشتن 27 درصد از جمعیت مددجوی کمیته امداد، شرایط مناسبی را از این حیث ندارد، اظهار کرد: مشارکت فعال مردم در رسیدگی به مشکلات نیازمندان از جمله راهکارهایی است که می‌تواند زمینه بهبود بیش از پیش وضعیت معیشتی مددجویان را فراهم کند در همین راستا فرمانداری ماسال نیز آماده‌ هرگونه همکاری و مساعدت است.

وی برضروری دانستن تغییر رویکرد کمیته امداد، افزود: تغییر رویکردها همیشه با حساسیت‌هایی همراه است که البته باید دقت شود اهداف و شاخصه‌های اصلی سازمان در جریان این تغییر رویکردها گم نشود.

قاسم‌نژاد با اشاره به حفظ شاکله اصلی کمیته امداد در طول انجام ماموریت اساسی خود در بعد از انقلاب،‌ گفت: در اجرای این طرح نیز باید توجه شود که روند کمک به مستمندان با وقفه‌ای همراه نشود.

در ادامه برزگر، معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گیلان بیان کرد: استان گیلان با دارا بودن 115 هزار خانوار تحت پوشش،‌ جزء پنج استان اول کشور به لحاظ حجم مددجو محسوب می‌شود.

وی با اشاره به لزوم واگذاری شبکه نیکوکاری کمیته امداد به خود مردم، افزود: با به دست گرفتن امور شبکه نیکوکاری توسط خود مردم،‌ صدقات جمع آوری شده از سوی مردم هر محله، برای مستمندان و نیازمندان همان محل هزینه می‌شود .

برزگر ایجاد شفافیت در عملکرد کمیته امداد را یکی دیگر از مزایای این طرح برشمرد و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود با اجرای این طرح بر میزان کمک‌های مردمی نیز افزوده شود.

در ادامه حمید رضا امیری، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد گیلان با بیان اینکه شهرستان ماسال به عنوان شهرستان پایه جهت واگذاری شبکه نیکوکاری به مردم انتخاب شده است، اضافه کرد: از ابتدای تاسیس کمیته امداد، هدفش این بود که روند کاری آن اداری و دولتی نشود و از سوی خود مردم اداره شود و در همین راستا، طرح واگذاری شبکه‌های نیکوکاری به مردم بر طبق اساسنامه کمیته امداد اجرایی می‌شود.

جمع آوری کمک‌های مردمی از طریق صندوق‌های صدقات را از جمله نمونه‌های موفق در این راستا ارزیابی کرد و ادامه داد: با واگذاری شبکه نیکوکاری کمیته امداد به مردم، به تدریج حوزه‌های اشتغال و ساخت منازل مسکونی مددجویان نیز به مردم سپرده می‌شود.

captcha