به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجتالاسلام رضا احمدینیک، امام جمعه نودژ منوجان دیروز یکشنبه، 9 خرداد در حاشیه مراسم افتتاحیه دروازه روستای حسینآباد گفت: امروز ما هر چه داریم به برکت خون شهدا است.
وی با تاکید بر اینکه ما باید امروز سیره عملی شهدا را در زندگی خود پیاده کنیم، افزود: امروز یکی از مصادیق کامل و بارز جهاد اکبر در واقع پیروی از سیره شهدا است.
امام جمعه نودژ منوجان تصریح کرد: شهدا ویژگیهای بارزی داشتند که از جمله آنها ولایتمداری، بصیرت، ایثار و فداکاری و استکبارستیزی است یعنی زیر بار ظلم و تبعیت از کافران نرفتند.
حجتالاسلام احمدینیک بیان کرد: اعتلای ارزشهای بلند اسلامی و پاسداری از میراث گرانبهای انقلاب آرمان شهدا بود.
امام جمعه نودژ منوجان خاطرنشان کرد: شهدا چشم و چراغ انقلاب هستند و حضور با برکت آنان مایه سرافرازی و سربلندی است.