به گزارش
خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، محمدحسین قدیری، یکی از شاگردان آیت الله احسانبخش روز گذشته، 13 خرداد در مراسم بزرگداشت آیت الله احسانبخش که در مصلی رشت برگزار شد، با اشاره به آیات قرآن، بازگشت خیرات را به خود انسان دانست و اظهار کرد: آیت الله احسانبخش در کارهای خیر پیشقدم بود و امروز همه از او به نیکی یاد می کنند.
وی از چاپ کتاب خاطرات مردم با آیت الله احسانبخش خبر داد و افزود: کسانی که با ایشان خاطره مشترک دارند، برای بین آیت الله احسانبخش ارسال کنند تا در این کتاب گردآوری شود.
قدیری آیت الله احسانبخش را سرسپرده ولایت فقیه دانست و تصریح کرد: ایشان در سال 48 کتاب «حکومت اسلامی ولایت فقیه» را به جوانان انقلابی تعلیم می داد و معتقد بود که ولایت فقیه انقلاب را حفظ می کند و آن را به دست امام زمان می رساند.
شاگرد آیت الله احسانبخش با بیان اینکه خوف از خدا ویژگی بارز این عالم ربانی است، خاطرنشان کرد: آیت الله احسانبخش از هیچ کسی و هیچ قدرتی هراس نداشت و فقط از خدا می ترسید. ایشان دنیاشناس بود.
وی کتاب «آثارالصادقین» را بزرگترین ودیعه ای دانست که از جانب اهل بیت(ع) به آیت الله احسانبخش عطا شده بود و عنوان کرد: ایشان تنها برای رضای خدا گام برداشت و با وجود 75 درصد جانبازی ناشی از ترور منافقین، به تالیف این کتاب ارزشمند پرداخت.