حجتالاسلام مهدی رستمنژاد، عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی(ص) درگفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه با توجه به تاکیدات گسترده قرآن و روایات اسلامی بر مقام شامخ شهدای قرآنی باید دانشگاهها در تدارک برنامههای گسترده در معرفی این عزیزان به دانشجویان اقدام کنند، گفت: قرآن کریم درباره شهیدانی که در راه خدا جهاد میکنند و شهید میشوند، تعابیر بلندی دارد که درباره دیگران صدق نمیکند.
رستمنژاد افزود: در اینباره تعابیر مختلفی دارد و جایی میگوید که کشتگان در راه خدا را مرده نگویید و این امر لزوم ادب انسانها را نسبت به شهدا بیان میکند و جای دیگر حتی توجه بالاتری میدهد و عنوان میکند که حتی در ذهنتان نیز شهدا را مرده نپندارید «وَلَاتَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلُوا فِی سبیلِ اللّهِ أَمواتاً بَلْ أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِمْ یرزقونَ و مپندارید آن کسانی راکه کشته شدهاند در راه خدا مردهاند، بلکه زندهاند و نزد پروردگارشان روزی میخورند.»
عضو هیئت علمی جامعهالمصطفی تاکید کرد: کسانی که در راه خدا شهید شوند و حامل قرآن باشند یعنی حافظ، قاری و معلم قرآن کریم باشند اجرشان با خود خداست و حتی اگر حامل ظاهری قرآن نباشند همین که در راه خدا و عمل به فرمان جهاد آیات کریمه عامل به قرآن شده و شهید شدهاند ماجور در نظر پروردگار هستند.
حجتالاسلام رستمنژاد گفت: براساس آیه قرآن خداوند به اهل ایمان رفعت میدهد، ولی صاحبان علم دارای درجات هستند و شرافت علم یک شهید مقام او را چندین برابر میکند. شهدای قرآنی کسانی هستند که چندین اجر دارند، هم شهیدند هم اهل علم هستند که این علم از آیات قرآن به آنها رسیده است. به راستی شهادت بالاترین اجر برای حاملان و عاملان قرآن است و خوشا به حال کسانی که به این مقاتم بزرگ نائل شدهاند.
عضو هیئت علمی جامعه المصطفی(ص) گفت: بر اساس روایات مستند درجه مومنان در قیامت به اندازه دانش قرآنی آنهاست و هر چه در این زمینه علم بیشتری داشته باشند درجه و رفعت بیشتری خواهند داشت.
وی افزود: در مقام شهدای قرآنی همین بس که پیامبر اسلام(ص) جنازه این عزیزان را در مکانهایی مقدس دفن میکردند و بر آنها به طور خاص نماز میخواندند. بنابر این باید جامعه دانشگاهی وظیفه خود بدانند که شهدای قرآنی را به دانشجویان امروز معرفی کنند.