به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، محمدحسین قربانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با ابراز خرسندی از مکان برگزاری نمایشگاه قرآن گفت: با توجه به فضای معنویای که در مصلی تهران حاکم است، انتخاب این مکان برای برگزاری نمایشگاه قرآن انتخاب خوبی است، بهدلیل اینکه قرآن و نماز با یکدیگر عجین هستند و هرگز از هم جدا نمیشوند.
وی با بیان اینکه قرآن در رأس امور تمامی کارها قرار دارد، افزود: قرآن به عنوان کتاب انسانساز، برای تمامی انسانها از لحظه قبل از تولد تا هنگام مرگ، در زندگی و حتی آخرت نیز برنامه و دستورات زیادی دارد که عمل به آنها موجب خوشبختی و سعادتمندی میشود.
قربانی با اشاره به شعار نمایشگاه قرآن امسال با عنوان «به سوی فهم قرآن» گفت: با توجه به شعار امسال نمایشگاه قرآن و همزمان شدن این مسئله با نامگذاری سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل»، باید تمامی ارگانها و نهادها از مفاهیم قرآنی بهرهمند شوند. به نظرم مفهوم اقتصاد مقاومتی را باید از قرآن استخراج کنیم، زیرا این کتاب به عنوان بهترین الگوی زندگی برای تمامی مسلمانان همیشه حرف برای گفتن دارد.
وی تصریح کرد: اگر بتوانیم مفهوم اقتصاد مقاومتی را از قرآن استخراج کنیم و براساس رهنمود های قرآن در سال اقتصاد مقاومتی پیش برویم و عمل کنیم، در این صورت می توان گفت که مسیر را درست پیمودهایم.
نماینده مردم گیلان و آستان اشرفیه با تاکید بر اینکه قرآن کتابی سراسر نور است و باید برای تمامی امور به آن مراجعه کرد، تصریح کرد: هیچ کتابی را سراغ نخواهید داشت که مانند قرآن بتواند راه درست و مطمئن را نشان دهد، بنابراین قرآن سراسر نور است و به عنوان کتابی کامل در تمامی زمینه های زندگی بشری برنامه دارد.
بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآنکریم با شعار «به سوی فهم قرآن» از ٢٤ خردادماه تا ٨ تیرماه مصادف با ٧ تا ٢٢ ماه مبارک رمضان به مدت ١٦ روز در مصلی بزرگ حضرت امام خمینی(ره) از ساعت ١٨ الی ٢٣:٣٠ برگزار خواهد شد.