کد خبر: 3504051
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۸

ورود بازی‌های رايانه‌ای به بازار جهانی فرصتی براي انتقال فرهنگ ايرانی ـ اسلامی

گروه فضای مجازی: عضو هيئت‌ عامل سازمان فناوري اطلاعات با اشاره به سياست‌های اقتصادی مقاومتی در وزارت ارتباطات اظهار كرد: سياست برون‌گرايی بهترين فرصت براي حضور بازي‌هاي رايانه‌اي در بازار جهانی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، خسرو سلجوقی، عضو هيئت‌عامل سازمان فناوری اطلاعات ايران در ارتباط با تغيير رويكرد بازی‌های رايانه‌ای در كشور بيان كرد: در گذشته تفكری مبنی بر اينكه بازی‌هاي رايانه‌ای متعلق به قشر خاص و محدود به اوقات فراغت است، وجود داشت كه امروز با گسترش اين حوزه در جامعه جهانی متوجه می‌شويم اين بازی‌ها نه تنها مربوط به رده سنی خاصی نيست بلكه در زمينه‌هاي مختلف از جمله گسترش فرهنگ، بهداشت و آموزش می‌توان از آن استفاده كرد.

وي با بيان اينكه در زمينه بازی‌هاي رايانه‌ای پتانسيل چشمگيري در كشور وجود دارد، اظهار كرد: براي تحقق شعار امسال بايد از اين ظرفيت‌ها استفاده كرد، لذا در همين زمينه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نيز برنامه‌ريزي‌های مدونی در نظر گرفته كه از اين ظرفيت‌ها براي توليد بيشتر در اين حوزه استفاده شود.

عضو هيئت عامل سازمان فناوری اطلاعات ايران ضمن اشاره به سياست‌های اقتصاد مقاومتی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان كرد: يكي از سياست‌هاي اقتصاد مقاومتی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برون‌گرايی است، كه تمركز آن بر روی صادرات محصولات داخلی است.

سلجوقي اظهار کرد: اين سياست بهترين فرصت است تا بتوانيم بازی‌هاي رايانه‌ای كه توسط نخبگان داخلی طراحی شده است را در عرصه‌های بين‌المللی معرفی كنيم و در كنار آن نيز به صادرات اين بازی‌ها بپردازيم.

عضو هيئت عامل سازمان فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: توليد بازی‌هاي رايانه‌ای بومی بين‌المللی علاوه بر حضور در جوامع جهانی ديگر موجب ايجاد اشتغال و رونق بازی‌های رايانه‌ای در داخل كشور نيز خواهد شد.

وي در پايان ضمن بيان اهميت جايگاه تبادل فرهنگ در جوامع بين‌المللی در حوزه بازی‌هاي رايانه‌ای گفت: ورود به بازار جهانی در بازی‌های رايانه‌ای اگر به صورت هوشمندی اتفاق بيافتد بدون شك می‌توانيم فرهنگ ايران اسلامي را به كشورهای جهان معرفی كنيم و اين خود يك پتانسيل مضاعفی در حوزه بازی‌های رايانه‌ای است.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۳/۱۷ - ۰۸:۵۲
0
0
بازی‌های رایانه‌ای در زمینه‌های مختلف می‌توان از آن برای انتقال فرهنگ ایرانی اسلامی استفاد کرد
captcha