به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، پایگاه خبری مصر الیوم در گزارشی درباره شیخ عبدالفتاح طاروطی، قاری نامدار و برجسته مصری، وی را به قلم خود معرفی کرده است که اکنون بخشی از آن را با هم میخوانیم:
«در سال 1965 میلادی از پدری حافظ قرآن و مادری دوستدار اهل قرآن متولد شدم و در خانوادهای قرآنی با عشق به کلام وحی بزرگ شدم.
عاشق تحصیل در حوزه علوم قرآنی بودم و بعد از 8 سال از تولدم(در 8 سالگی) قرآن را در محضر پدرم و شیخ عبدالمقصود السید النجار که استعداد قرآنی مرا کشف کرد، حفظ کردم.
از سال 1996 با سفر قرآنی به آمریکا به دعوت مرکز اسلامی اوکلند وابسته به ایالت سانفرانسیسکو آوازهام به گوش جهانیان رسید، در این سفر به خاطر تفسیر آیاتی که قرائت کردم، متفاوت از دیگر قاریان ظاهر شدم و خدا را شکر در همین سفر 10 نفر از آمریکاییها توسط من مسلمان شدند.
از آن زمان تاکنون سفرهایم به کشورهای مختلف جهان به عنوان یکی از سفیران قرآن آغاز شد و در سال 2000 میلادی برای اجرای برنامه در شبهای رمضان به مرکز اسلامی معروفی در اسپانیا به نام «مسجد ملک خالد» رفتم پس از نماز عصر دروس دینی برای بانوان و شبانگاه نیز دروسی برای آقایان ارائه دادم که نتیجه آن مسلمانشدن 5 تن از بانوان بود و یکی از آنان مبلغ اسلامی شد و خودش را وقف نشر رسالت اسلام با حکمت و موعظه حسنه کرد، همچنین شخصی نیز در جنوب آفریقا توسط من به اسلام مشرف شد.
از سال 2001 به مدت سه سال متوالی از سوی وزارت اوقاف مصر به عنوان رئیس هیئت مصری برای اجرای برنامه در شبهای رمضان عازم جمهوری اسلامی ایران شدم. دکترای افتخاری را از دانشگاه اسلامی «بنوریه» پاکستان باه خاطر تقدیر از فعالیتهایم در عرصه خدمت به قرآن دریافت کردم. من دومین قاری بعد از شیخ عبدالباسط عبدالصمد هستم که این مدرک را دریافت کرده است.
من قاری قرآن هستم و حق دارم به دعوتهای قرآنی از هر جایی که ندای قرآن به گوش میرسد، لبیک بگویم؛ این در حالی است که برخی از تنش سیاسی بین مصر و ایران سوءاستفاده و شروع به تخریب من کردند؛ اما شنوندگان صوت شیخ طاروطی، او را به خوبی میشناسند و من تنها چیزی که برایم اهمیت دارد، قرائت قرآن است و خودم را درگیر چنین مسائلی نمیکنم.
افتخار داوری حدود 12 مسابقه قرآن در داخل و خارج از مصر را داشتهام و از سوی نادیه مبروک، رئیس رادیو مصر برای داوری در مسابقه زیباترین صوت قرآن که هفته آینده در مسجد جامع الازهر آغاز میشود، انتخاب شدهام.
اخیرا سفری به برونئی داشتم و حسن بلقیه، سلطان این کشور به منظور گرامیداشت جایگاه قرآن از من در فرودگاه برونئی رسما استقبال کرد؛ همانطور که پادشاهان و رؤسای جمهور دیگر کشورها جایگاه قاریان را ارج مینهند.
سابق بر این نیز آقای هاشمی رفسنجانی، رئیسجمهور اسبق ایران در سال 2000 میلادی در فرودگاه این کشور از من استقبال کرد و گفت: ما قاریان قرآن را ارج مینهیم و برایشان احترام قائلیم و استقبالمان در فرودگاه، عشق و علاقه به آنان را نشان میدهد.
محمود احمدینژاد، دیگر رئیسجمهور ایران نیز در سال 2012 زمانی که برای نخستینبار به مصر سفر کرد، درخواست کرد که من قاری مجلسی که حاضر بود، باشم.
درباره برخورداری از صوت خوب باید بگویم که صوت موهبتی الهی است و انسان در آن دخالتی ندارد. من معتقدم کسی که صوتی زیبا و الهی دارد، همه سورههای قرآن را زیبا میخواند، اما نمیدانم چرا شنوندگان حتی در همه کشورهای عربی که سفر کردهام، قرائت سوره «یوسف» و «مریم» را از من میخواهند؛ درخواستها برای قرائت سوره یوسف به حدی زیاد بوده است انگار که من تنها سوره یوسف را حفظم.
5 هزار محفل قرآنی برای رادیو مصر در کارنامه فعالیتهایم ثبت شده است، بدون این که جنیهی (جنیه: واحد پول مصر) از رادیو یا مسئولان محافل دینی گرفته باشم، این محافل در استانهای مختلف مصر برگزار شده است و من با خودرو شخصی یه آنجا رفتهام.
از آنها پول نمیگیرم و بدون مزد و پاداش برایشان قرآن میخوانم، چون این حق آنان بر گردن من است».