کد خبر: 3504535
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۲
محمدنیاکان خبر داد:

توزیع بیش از 10 هزار پوستر فراخوان جشنواره رضوی در ایلام

گروه هنر: مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از توزیع ۱۳ هزار نسخه پوستر و فراخوان جشنواره رضوی در ایلام خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، علی محمدنیاکان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام، روز گذشته 17 خرداد ماه در نشست کمیته اطلاع‌رسانی و تبلیغات جشنواره سفرنامه و خاطره‌نویسی رضوی در ایلام، اظهار کرد: تاکنون بیش از 350 اثر در دو بخش سفرنامه و خاطره‌نویسی با محوریت سفر به مشهد مقدس، حرم مطهر حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، سفر به حرم مطهر حضرت معصومه(س) و حرم مطهر شاه‌چراغ به دبیرخانه این جشنواره ارسال ‌شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 13 هزار نسخه فراخوان این جشنواره به دو زبان فارسی و عربی و پوستر جشنواره در سراسر کشور و همچنین کشور عراق توزیع‌ شده است، افزود: این جشنواره در سال جاری به دو زبان فارسی برای هم‌وطنان در داخل کشور و زبان عربی ویژه زائران حرم مطهر امام رضا(ع) از کشور عراق برگزار می‌شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از توزیع فراخوان این جشنواره به زبان عربی در پایانه مرزی مهران خبر داد و گفت: بر این اساس شعبه فرعی جشنواره خاطره‌نویسی و سفرنامه نویسی رضوی از سری برنامه‌های چهاردهمین جشنواره بین‌المللی امام رضا(ع) در شهرستان مهران ایجاد و دایر شده است.
محمدنیاکان با اشاره به اینکه بر اساس رایزنی‌های صورت گرفته مهمان ویژه این جشنواره در مراسم اختتامیه در 19 مرداد سال جاری «سیدجواد جعفری» مدیرعامل بنیاد بین‌المللی امام رضا(ع) است، گفت: اتاق فکر این جشنواره با حضور اساتید برجسته حوزه و دانشگاه در استان تشکیل ‌شده و انتظار می‌رود با همکاری مؤسسات فرهنگی و هنری و بخش خصوصی شاهد برگزار باشکوه این جشنواره در استان باشیم.
وی با تأکید بر نقش رسانه‌ها در ایجاد زمینه‌های لازم برای اطلاع‌رسانی در حوزه‌های مختلف به ‌ویژه ترویج فرهنگ رضوی، عنوان کرد: آخرین ‌مهلت ارسال آثار به دبیرخانه این جشنواره 20 تیر سال جاری است که با توجه به اطلاع‌رسانی‌های انجام ‌شده، استقبال بسیار خوبی از برگزاری این جشنواره صورت گرفته است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام ادامه داد: کتاب مجموعه آثار برتر جشنواره خاطره‌نویسی و سفرنامه نویسی رضوی در سال 94 با عنوان «روایت وصال» در دست اقدام است و این کتاب تا زمان برگزاری جشنواره در سال جاری منتشر می‌شود.
captcha