گروه اجتماعی: شهید جهانگیر جعفری نیا دومین کبوتر خونین بال مدافع حرم انزلی طبق وصیتش در زادگاهش آرام گرفت.
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، مراسم تشییع پیکر چهاردهمین شهید مدافع حرم شهید جهانگیر جعفری نیا عصر دیروز در شهرستان بندر انزلی برگزار شد.
در مراسم تشییع پیکر این شهید که از مقر قدیم سپاه پاسداران تا میدان امام خمینی(ره) بر روی دستان همرزمان و مردم شهید پرور انزلی برگزار شد، فرماندار شهرستان، فرماندهان نظامی و انتظامی و مسئولان استانی و شهرستانی و آحاد مردم ولایتمدار و خانواده های معزز شهدا،ایثارگران، جانبازان و آزادگان سرافراز جمهوری اسلامی حضور داشتند.
پس از تشییع اولین شهید مدافع حرم اهل بیت(س) در انزلی، بار دیگر مردم شهید پرور و ولایتمدار این شهرستان دومین کبوتر خونین بال مدافع حرم را بر روی دستان خود تشییع کرده و بر اساس وصیت این شهید پیکر پاک و مطهرش را در زادگاهش روستای طالب آباد به خاک سپردند.
شهید جهانگیر جعفری نیا فرمانده گردان صابرین لشکر 16 قدس گیلان و از مستشاران اعزامی در دفاع از حرم بود که در جریان درگیری ها در کشور سوریه به شهادت رسید. حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالجواد شمس الدین امام جمعه بندرانزلی نیز بر پیکر پاک این شهید نماز خواند.
وی از جانبازان آزادسازی نبل الزهرا و از اهالی روستای طالب آباد شهرستان انزلی بود که در جنوب حلب به شهادت رسید. از شهید جهانگیر جعفری نیا دو دختر خردسال به یادگار مانده است.
شهرستان ساحلی انزلی در 40 کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و پیش از این، در اردیبهشت ماه امسال نیز شهید جواد دوربین به عنوان اولین شهید مدافع حرم اهل بیت از انزلی شهد شیرین شهادت را نوشیده است.
شهرستان انزلی 408 شهید گلگون کفن دفاع مقدس و شش شهید گمنام و دوشهید مدافع حرم را در دل خود جای داده است.