گروه اجتماعی: یک کشاورز با ذوق اهل روستای پسیخان کشت برنج در مزرعه را به شکل الله و محمد(ص) در آورده است.
به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، پسیخان، روستایی از توابع بخش مرکزی شهرستان رشت است. این شهرستان بزرگترین شهرستان برنج خیز کشور است و یکی از کشاورزان باذوق این خطه اقدام به نشاء برنج در شالیزارش مزین به نام الله و محمد(ص) کرده است.
این کشاورز که محمدحسین مهربخش نام دارد در گفتوگو با خبرنگار ایکنا گفت:این روزها کشاورزان روزه دار در گرمای گیلان به کشت و کار برنج مشغولند و با انجام این کار می خواستم به ایشان یادآوری کنم که به فرموده رسول اکرم (ص) کسب روزی حلال در گرما ثوابی به اندازه جهاد در راه خدا دارد.
وی افزود: شرایط جوی نشان میدهد به یاری الله امسال هم شاهد سال پربرکتی در تولید برنج گیلان خواهیم بود.
مهربخش ضمن آروزی قبولی همه روزهداران به خصوص کشاورزان زحمتکش گیلان خاطرنشان کرد: کشاورزی تولید محصولاتی است که به مصرف تمام افرادجامعه می رسد و هرکس از آن بهره ای می برد، در واقع زراعت سفره ای گسترده است که، علاوه بر انسانها، حیوانات آسمان و زمین هم ازآن بهرهمند می شوند و باید شکر بجا آوریم که حلال ترین کسب ها را در زمین خداوند، از آن ما کرده است
از اين شاليزار عكس بزرگ و خوب مي ذاشتيد كه ما هم بتونيم به خوبي ببينيم