عباس نظریراد، رئیس کمیته روابط عمومی، تبلیغات و تشریفات بیستوچهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در گفتوگو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به شعار نمایشگاه بینالمللی قرآن امسال با عنوان «به سوی فهم قرآن» گفت: ویژگی مهم بخش بینالملل نمایشگاه امسال تخصص محوری و شعارمحوری بودن است که آن را نسبت به سالهای گذشته متفاوت میسازد و مجموعه فعالیتهای نمایشگاه حول آن متمرکز است.
وی با بیان اینکه مجموعه آثار بخش بینالملل نمایشگاه هم بهصورت هنری و هم پژوهشی است، افزود: بخش پژوهشی شامل حوزههای قرآنپژوهی، ترجمه قرآن و آموزههای تفسیری است و در بخش هنری تمرکز به حوزه خوشنویسی و کتابت قرآن به خط ثلث و کتابت در سرزمین ثلثنویسان یعنی ترکیه و عراق خواهد بود که با عنایت به گستردگی موضوعات دینی تلاش میشود کتابت قرآن کریم و قطعهنویسی در اولویت قرار گیرد و در این بخش کاتبانی از کشور افغانستان نیز به نمایش آثار خود میپردازند.
نظری راد اظهار کرد: علاوه بر بخش هنری، غرفههای مستقل برای هریک از موارد فوق آمادهسازی میشود تا به ارائه مستقیم آثار خود بپردازند. ناشرانی از الجزایر، سوریه، لبنان، ترکیه، گرجستان و... مجموعهای از مصاحف چاپ شده در کشورهای خود در معرض دید بازدیدکنندگان قرار میدهند.
وی با اشاره به کشورهای شرکتکننده در بخش بینالملل نمایشگاه گفت: امسال آثاری از هنرمندان کشورهای ترکیه، آذربایجان، هند، ارمنستان، پاکستان، تونس، مالزی، ایتالیا، ترکمنستان و روسیه به نمایش در میآید.
نظری راد از برگزاری 75 نشست تخصصی در حوزههای مختلف قرآنی در نمایشگاه خبر داد و خاطرنشان کرد: در این دوره از نمایشگاه به دلیل حضور خوشنویسان خارجی، نشست مشترکی با حضور خوشنویسان برجسته ایرانی و خارجی در بخش بینالملل نمایشگاه برگزار خواهد شد.