علیرضا محمدی، مدیرکل کمیته امداد امام(ره) استان گیلان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از گیلان، از پرداخت زکات توسط مردم گیلان خبرداد و اظهار کرد: در راستای کمک به اقشار آسیبپذیر و نیازمند جامعه و ترویج فرهنگ زکات، مردم نیکوکار گیلان طی سال گذشته مبلغ 63 میلیارد و 716 میلیون و 460 هزار ریال در قالب زکات به نیازمندان استان مساعدت کردهاند.
وی افزود: این مبلغ زکات شامل زکات واجب، فطریه و مستحبی است که توسط شورای زکات هر محله جمع آوری و در همان محل صرف امور نیازمندان و فقرا شده است.
محمدی گفت: با توجه به پیشبینی درآمد زکات استان گیلان در سال 94 از سوی مرکز که مبلغ 58 میلیارد و 400 میلیون ریال بوده است با کسب بیش از 63 میلیارد ریال درآمد توانست 9 درصد بیش از پیشبینی مذکور را محقق کند.
مدیرکل کمیته امدام امام(ره) تاکید کرد: صددرصد درآمد حاصله از زکات در گیلان صرف امور نیازمندان و فقرا از قبیل تامین معیشت، جهیزیه، درمان، تحصیل، حج فقرا و... شده است.