کد خبر: 3507236
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۰
مومنی‌زاده عنوان کرد:

بزرگداشت عالمان دینی؛ ‌اقدام در جهت ساماندهی مسائل فرهنگی و معنوی

گروه اجتماعی: فرماندار فومن گفت: با بزرگداشت عالمان دینی می‌توان نسبت به ساماندهی مسائل فرهنگی و تأثیرگذاری بر فضای معنوی و فرهنگی جامعه اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، میرشمس مومنی‌زاده،‌فرماندار شهرستان فومن روز گذشته،‌ 25 خرداد در جلسه ارزیابی ستاد بزرگداشت آیت‌الله بهجت(ره) که در سالن اجتماعات فرمانداری فومن برگزار شد، ماه رمضان را ماه نزول قرآن خواند و اظهار کرد: امیدست حداکثر بهره‌برداری معنوی از ماه خوبی‌ها و نیکی‌ها شود.

وی با بیان اینکه برگزاری مراسم سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت(ره) فرصتی برای استفاده فرهنگی در سطح شهرستان و استان است، افزود: با بزرگداشت عالمان دینی می‌توان نسبت به ساماندهی مسائل فرهنگی و تاثیرگذاری بر فضای معنوی و فرهنگی شهرستان و استان اقدام کرد.

مومنی‌زاده خاطرنشان کرد: با برگزاری متداوم اینگونه جلسات باید بسترهای لازم را جهت برگزاری هرچه بهتر مراسماتی نظیر سالگرد ارتحال آیت‌الله بهجت(ره) فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه از ظرفیت‌های این جلسات می‌توانیم در راستای راه‌اندازی بنیاد آیت‌الله بهجت(ره)، معرفی شخصیت و جایگاه این عالم ربانی استفاده کنیم، افزود: جلسات بعدی را می‌توان با حضور مدیران استانی برگزار کرد.

این مقام مسئول به پشنهاد استاندار گیلان مبنی بر تبدیل مراسم ارتحال آیت‌الله بهجت(ره) به کنگره اشاره کرد و گفت: از ظرفیت‌های مدیران استانی می‌توان نسبت به برنامه‌ریزی برای برگزاری این پیشنهاد اقداماتی انجام داد تا مراسم سال بعد باشکوه و عظمت بیشتری برگزار شود.

captcha