کد خبر: 3507384
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۸

ديدارهای گروه آموزشی اداره امور قرآنی چهارمحال و بختياری آغاز شد

گروه فعالیت‌‌های قرآنی: مجموعه بازديدهای گروه آموزشی اداره امور قرآنی استان چهارمحال و بختیاری، با ديدار از موسسه نسيم وحی شهرکرد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، مجموعه بازديدهاي گروه آموزشي اداره امور قرآني استان چهارمحال و بختیاری، روز گذشته 25 خردادماه  با ديدار از موسسه نسيم وحي شهرکرد آغاز شد.

به گزارش ایکنا در اين ديدار مسعود داوري مدير موسسه نسيم وحي شهرکرد ضمن خوش آمد گوئي به گروه و ابراز خوشحالي از اين که موسسه نسيم وحي به عنوان اولين موسسه براي اجرائي شدن اين طرح انتخاب شده است گفت: تشکيل گروه ديدار آموزشي اداره امور قرآني استان را در راستاي ارتقاء سطح کيفي کار مربيان موسسات و مراکز قرآني ارزشمند است .

وي همچنين افزود: رئيس هر دستگاه لازم است از توانمندي‌ها ي  مجموعه زير دست خود اطلاع داشته باشد و پناسيل نيروهاي خود را بداند تا بتواند براي اهداف بلند مدت خود برنامه‌ريزي کند .

داوري در ادامه ضمن ارائه گزارشي از کلاس‌هاي تابستاني اين موسسه گفت : يکي از شاخص‌ترين برنامه‌هايي که توسط موسسه نسيم وحي اجرا مي شود طرح ملي تلاوت است که اين طرح در طي دو سال اجرا مي شود و در در اين طرح نخبگان قرآني استان از طريق آزمون مشخص مي شوند و تحت سه عنوان ابرار ، ملکوت  و ملي آموزش داده مي‌شوند .

ميرزا پور سرپرست گروه آموزشی نيز با اشار ه به اين حديث پيامبر اکرم که مي فرمايند : مَن کانَ لَهُ صَبّيٌ فَليَتَصابَ لَه ، هر کس با کودک سرو کارش فتاد پس زبان کودکي بايد گشاد. از نحوه تدريس و شيوه ي کلاس داري مربي تجويد نوجوانان اين مرکز ابراز خرسندي کرد و گفت: يکي از اهداف تشکيل گروه ديدار آموزشي تعامل با مربي و ارائه راهکار هاي لازم براي ارتقای سطح آموزشي و ترويج شيوه اصولي کلاس داري با توجه به مقاطع سني مختلف  مي باشد .

گفتني است در ديدار گروه آموزشي اداره امور قرآني استان از مراکز قرآني علاوه بر اساتيد انتخاب شده براي اين ديدار ها دو نفر از کارشناسان اداره امور قرآني نيز جهت اطلاع از امکانات و تجهيزات آموزشي و برسي عملکرد موسسات و خانه هاي قرآن شهري و روستايي گروه را همراهي مي کنند .

captcha