کد خبر: 3507839
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۸
در ماه رمضان؛

گفتمان‌های دینی در پارک‌های شهر بشرویه برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بشرویه از برگزاری گفتمان‌های دینی توسط روحانیون اعزامی در پارک‌های شهر بشرویه به مناسبت ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی و به نقل از روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان، حجت‌الاسلام رضا بهشتی فر، رئیس اداره تبلیغات اسلامی بشرویه در تشریح این خبر گفت: همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان طرح اعزام روحانیون توانمند اعزامی قم و مشهد به پارک های شهر بشرویه جهت برگزاری گفتمان‌های دینی و پاسخ به شبهات و احکام اسلامی برگزار می‌شود.

وی ترویج فرهنگ دینی، گرایش جوانان به دین و بهره‌‎گیری مناسب از ظرفیت ماه مبارک رمضان را از مهمترین اهداف اعزام مبلغ به پارک‌ها و اماکن عمومی عنوان کرد و افزود: تبلیغ چهره به چهره، پاسخگویی به مسائل شرعی و شبهات دینی و تبلیغ دین به کودکان از جمله وظایف روحانیون اعزامی به پارک‌های بشرویه است.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی بشرویه اظهار کرد: روحانیان اعزامی در پارک‌های بشرویه هر شب از ساعت ۲۱ تا ۲۴ برای پاسخگویی به احکام شرعی و شبهات دینی همشهریان حضور دارند.

گفتنی است، این طرح در سه بخش، اعم از پاسخ گویی به شبهات توسط حجت‌الاسلام دمیری، پاسخگویی به مسائل احکام برادران توسط حجت‌الاسلام باقرزاده و پاسخ گویی به مسایل شرعی بانوان و ارائه مشاوره مذهبی توسط سرکار خانم محمدی در پارک گلستان و حجت‌الاسلام عارفی نژاد و سرکار خانم عسکری در پارک شهروند اجرا می‌شود.

captcha