گروه هنر: نمایشگاه «تجسم آیات نور» از 29 خرداد لغایت 6 تیرماه در نگارخانه هنر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستانه اشرفیه برپاست.
به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از گیلان، به مناسبت ماه مبارک رمضان، ماه نزول قرآن، انجمن تجسمی و انجمن خوشنویسان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستانه اشرفیه، نمایشگاه گروهی تجسمی متشکل از 30 اثر از 18 هنرمند با عنوان «تجسم آیات نور» را در نگارخانه هنر این اداره برپا کردند.
در این نمایشگاه آثاری از هنرهای معرق، تذهیب، نگارگری، تراش شیشه، طراحی حروف(تایپوگرافی) و خوشنویسی با موضوعات قرآنی، امامان معصوم و نیز اشعار عرفانی به نمایش گذاشته شده است.
هنرمندان این آثار حمیدرضا فراهانی و زینب بخشوده(معرق)، سید مرتضی اسحاقی و سیده سارا اسحاقی(نگارگری)، زهرامقدمی(تذهیب)، معصومه عابددوست(تایپوگرافی)، رضا گمرکچی و امیر ناجی(هنر تراش شیشه)، امانالله عطایی، حشمت حسنپور، رضا دوستجلالی، سپیده نصرتی، محدثه بزرگنیا، زکیه خوشجهان، مسعود موسیپور، سعید پورشعبان و علی برزیگر(خوشنویسی) هستند.
به گزارش ایکنا، نمایشگاه مذکور که از 29 خرداد آغاز شده و تا 6 تیر ادامه دارد، صبحها از ساعت 10 الی 12 و عصرها از ساعت 17 الی 19 در معرض دید علاقمندان خواهد بود.