به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، در ابتدای مراسم افتتاحیه بخش بینالملل بیست و چهارمین نمایشگاه
بینالمللی قرآن کریم پس از تلاوت آیاتی چند از
کلامالله مجید، غلامرضا نوعی، مدیر کمیته بخش بینالملل نمایشگاه بینالمللی قرآن
کریم طی سخنانی به زبان انگلیسی به تشریح عملکرد کمیته بینالملل و خوشآمدگویی به
میهمانان خارجی حاضر در مراسم پرداخت.
همچنین، در ادامه، شیخ ناصر عثمان، میهمان خارجی از کشور ایتالیا طی سخنان کوتاهی ضمن عرض سلام و ادب خدمت تمامی حضار در جلسه و نیز ملت شریف ایران، اظهار کرد: آدمی در برابر این لحظات زیبا احساس عجز میکند و حضور در این نمایشگاه باعث افتخار است.
وی با بیان اینکه جضور در میان برادران ایرانی، احساس خاص و زیبایی را نصیب انسان میکند، ادامه داد: پیامبر اسلام(ص) در حدیثی از ایرانیان به بزرگی یاد و نقل میکنند که «علم حتی اگر در ثریا نیز باشد، گروهی از ایرانیان به آن دست پیدا میکنند».
شیخ عثمان با اشاره به حدیث دیگری از پیامبر اکرم(ص) که فرمودند «ملت ایران متحد با ما اهل بیت هستند»، گفت: این روایات و احادیث و برپایی نمایشگاه بزرگ قرآنی باعث شد تا اشتیاق فراوانی برای دیدار و زیارت ایرانیان داشته باشم و از همه مسئولان و دستاندرکارانی که این موقیت را برای من فراهم کردند، نهایت تشکر را دارم.
همچنین، در ادامه این مراسم، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا حشمتی، معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی ضمن خوشآمدگویی به میهمانان داخلی و خارجی که برای شرکت در مراسم افتتاحیه بخش بینالمللی بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در مصلای تهران حاضر هستند، بیان کرد: یکی از اتفاقاتی که هر ساله طی ماه مبارک رمضان در ایران رخ میدهد، برپایی نمایشگاه قرآن کریم است.
وی در ادامه ضمن تبریک میلاد باسعادت امام حسن مجتبی(ع)، اظهار کرد: این رویداد بزرگ قرآنی که هر سال طی ماه مبارک رمضان در ایران تکرار میشود، علاوه بر تهران در یکصد شهر دیگر کشور نیز برگزار میشود.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: بیست و چهارمین نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم در بیش از پنجاه هزار متر مربع در محل مصلای تهران در حال برگزاری است که آثار هنرمندان، مکتوبات، غرفههای گوناگون ویژه مؤسسات قرآنی و بخشهای فراوان دیگر در آن در معرض دید عموم قرار گرفته است.
حشمتی در ادامه با اشاره به علاقه و عشق فراوان ایرانیان به ساحت مقدس قرآن کریم تصریح کرد: نزدیک به چهارصد شاعر کشور از رودکی گرفته تا شاعران معاصر در اشعار خود از قرآن کریم، واژه قرآن و کلمات قرآنی استفاده کردهاند که این نشان از عشق وافر ایرانیان به قرآن دارد.
وی در ادامه با اشاره به اینکه تا هنرمند عشق، علاقه و دلبستگی به کار خود نداشته باشد، اثر هنری خلق نمیشود، افزود: آثار نگارگران، خوشنویسان و سایر کسانی که در حوزههای مختلف هنری فعالیت دارند، در این نمایشگاه ارائه شده است که امیدواریم تمامی میهمانان بهویژه میهمانان خارجی در بازدید از نمایشگاه یا این هنرهای ناب ایرانی و آثار هنرمندان آشنا شوند.
معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان تصریح کرد: امیدوارم با برگزاری نشستهای تخصصی در بخش بینالملل و حضور میهمانان داخلی و خارجی در این نشستها، زمینه همکاری و توسعه فرهنگ اسلامی در بین کشورهای مختلف اسلامی فراهم شود.